53 de ani de Hugh Laurie

James Hugh Calum Laurie este actorul britanic pe care cu totii il stiti din serialul „House„. Insa trebuie sa stiti ca este de asemenea comedian, muzician, scriitor si regizor. Whoau!

Publicul a facut cunostiinta cu actorul inca din anul 1980, cand a format alaturi de prietenul sau Stephen Fry cuplul de comedianti „Fry and Laurie„. Impreuna au jucat in serialele „Blackadder” si „Jeeves and Wooster„.

Cum am mai zis, cu totii il cunoastem din rolul doctorului Gregory House, din serialul „House, productie in care a jucat din 2004 pana in acest an, cand s-a incheiat seria. Acest serial i-a adus doua Globuri de Aur, doua premii Screen Actors Guild si 6 nominalizari la Premiile Emmy.

Din 2010 este, asa cum atesta si Cartea Recordurilor, cel mai bine platit actor intr-un serial de drama, castigand 700.000$ pe fiecare episod. De asemenea a fost declarat vizionat actor de televiziune.

Hugh Laurie face astazi 53 de ani, ocazie cu care noi ii uram „La multi ani!” iar de ziua lui vom asculta piesa „You Don’t Know My Mind„, cantata chiar de el.

Search

septembrie, 2024