41 de ani de 2Pac

Astazi o sa va amintim de unul din cei mai mari rapperi al tuturor timpurilor si anume Tupac Amaru Shakur, sau mai simplu 2Pac. Cunoscut pentru calitatile sale de solist, actor si scriitor, 2Pac a debutat in 1990 cu albumul „2Pacalypse Now”, iar odata cu acest material, oamenii au facut cunostiinta cu stilul sau rebel si vulgar. 

In 1994 2Pac a fost impuscat de 5 ori (doua gloante in cap, doua gloante in vintre si unul in brat) in studiourile Quad Records, Manhattan, New York, dar a scapat cu viata. El i-a acuzat pe Puff Daddy (P Diddy), Andre Harell si Notorious BIG de acest asalt.

In 1995 a intrat in inchisoare, iar la scurt timp a fost lansat albumul „Me Against The World„. Astfel, 2Pac a devenit primul artist care a avut un album pe primul loc in topul Billboard (timp de 5 saptamani) in timp ce era inchis.

Pe 7 septembrie 1996, dupa un meci de box intre Mike Tyson si Bruce Sheldon, 2Pac a fost impuscat mortal in limuzina managerului sau, Suge Knight. Insa pana in prezent, muzica artistului este peste tot iar acesta, la randul lui, este considerat cel mai bun solist hip-hop al tuturor timpurilor. „Letter 2 My Unborn” pentru toti cei care vor sa-si aminteasca de Pac.

Search

septembrie, 2024