39 de ani de Kristen Wiig

Daca nu aveti habar cine e Kristen Wiig o sa va dam un indiciu: „Saturday Night Live„. Din 2005 pana in 2012 actrita a activat in acest show de televiziune si ne-a facut sa zambim de fiecare data cu sketch-urile ei.

Astazi Kristen face 39 de ani dar cariera sa putem spune ca este inca la inceput. Mai intai de toate trebuie sa stiti ca din 2007 joaca si in filme artistice precum „Knocked Up„, „Semi-Pro„, „Adventureland” sau „MacGruber„.

Insa in 2011 a cunoscut adevarata performanta cu „Bridesmaids„, film pe care l-a scris impreuna cu Annie Mumolo si in care a jucat rolul principal. Cu aceasta productie, Wiig si-a trecut in portofoliu doua nominalizari la Globul de Aur si doua nominalizari la premiile Oscar. Comedia a inregistrat un castig de 280 de milioane de dolari in intreaga lume. 

Si nu, Kristen Wiig nu se opreste aici. Urmatorul sau film va aparea la sfarsitul acestui an. „Imogene” o are in rolul principal pe sarbatorita noastra alaturi de Matt Dillon. Pana cand vedem pelicula, ii uram „La multi ani!” actritei si ii dorim cat mai multe roluri care sa ne aduca zambetul pe buze.

Search

septembrie, 2024