Austria Incoming a lansat sezonul de iarna 2012-2013

Dupa aproape 4 ani de experienta, incepand cu ianuarie 2012, Austria Incoming promoveaza in exclusivitate pentru Romania profilul turistic al 12 parteneri austrieci:Regiunile Burgenland, Alpii Vienezi, Mostviertel, Abtenau, Millstätter  See, „scena” Ski Amade  cu regiunile Schladming Dachstein și Gastein, Zell am See/Kaprun, Ötztal (Längenfeld, Sölden, Hochgurgl/Obergurgl)  Arlberg (St. Anton/St.Christoph, Lech-Zürs, Stuben), Bregenzerwald si resorturile wellness St. Martins Lodge, AQUA DOME Längenfeld si Tauern SPA Kaprun. 

Ofertele pentru turisti sunt diverse si se pliaza pe toate cerintele. Se fac reduceri pentru grupuri, pentru familii si mai toate pachetele contin ski passul. In statiunile montane din Austria vi se ofera sute de kilometri de partie, cinema pe piscul muntilor, restaurant panoramic, plimbari cu telecabina, bai termale si chiar concerte in aer liber cu cei mai in voga artisti din Europa. 

Un sejur in Annaberg care include 2 nopti de cazare cu demipensiune, skipass valabil 3 zile, curs de schi de 3 zile, 3 zile de echipament inclus, garantia zapezii costa 302 euro pentru un adult, 146 de euro pentru un copil sub 6 ani si 218 euro pentru copii intre 6 si 15 ani.In aceeasi regiune, dar din 25 martie 2013 si pana la sfarsitul sezonului un pachet include skipass valabil 3 zile, 3 zile de cazare cu demipensiune (hotel), cu mic dejun (pensiune) sau vacanta la ferma si 1 intrare la strandul salin Ybbstaler Solebad (4 ore) si costa de la 148 de euro/persoana/sejur. 

In regiunea Hochkar Gosling puteti experimenta sporturi acvatice deosebite: rafting pe raul Salza si prin defileul Gesause. Si biciclistii vor fi multumiti in Mostviertel. Aici ii asteapta 68 de piste cu diferite grade de dificultate. Oferta include: 2 nopti de cazare cu mic dejun sub forma de bufet, 1 bautura de intampinare, 1 cina traditionala, 1 seara la gratar „all you can eat”, 2 tururi de rafting pe Salza si prin defileul Gesause inclusiv transfer, inchiriere echipament si bauturi racoritoare, Suvenir de ramas bun, iar ca Bonus primiti bicicleta Mountainbike inchiriata pentru 1 zi, Folosirea zidului pentru catarari propriu si card Wilde Wunder (www.wildewunder.at). Pachetul se vinde la pretul de 220 euro/ persoana in camera dubla sau 235 euro/ persoana in camera dubla Geniesser, iar ca valabilitate este perioada mai- 15 octombrie 2013 pentru minim 4 persoane. 

Regiunea Zellam See Kaprun isi deschide sezonul prin promovarea statiunii montane care cuprinde 30 de varfuri cu peste 3000 de metri, multe excursii si toata diversitatea naturii alpine. Lacul de la baza muntilor se intinde lenes cu apa lui potabila. Iarna, insa, se transforma intr-un patinoar de toata frumusetea.Odinioara Kaprunul era un mic sat de munte. Astazi comuna de la poalele varfului Kitzsteinhorn este cunoscuta in toata lumea pentru ospitalitatea sa, pentru oferta de recreatie si pentru muntele sau cu singurul ghetar din regiunea Salzburg pe care se practica schiul.

Punctul culminant din aceasta regiune este reprezentat de cascada Sigmund-Thun, una din cele mai impresionante spectacole ale naturii din Austria, cu o adancime de 32 de metri si o lungime de peste 300 de metri.

Search

septembrie, 2024