Fustangii sau despre infidelitatea masculina

Un film de văzut numai cu acordul partenerelor (AP)


„Fustangii” (in original: „Les Infideles”, il mai gasiti si ca „The Players”) este o colectie de scurtmetraje pe tema infidelitatii masculine, realizate de sapte regizori francezi, evident. Ca doar cine se pricepe mai bine decat francezii la vinuri, branza si triunghiuri amoroase?

Doi dintre regizori si protagonistii din majoritatea episoadelor sunt Jean Dujardin („The Artist”, Globul de Aur si Cannes 2011) si Gilles Lellouche („Jeux d’enfants”), actori celebri in Franta care s-au gandit sa puna la un loc cele mai intalnite situatii care intervin intr-un cuplu atunci cand apare infidelitatea. Si ea apare!

Filmele care alcatuiesc lungmetrajul „Fustangii” sunt: „La Bonne Conscience” (Cu constiinta curata, regia de Michel Hazanavicius), „Las Vegas” (regia de Jean Dujardin si Gilles Lellouche), „La Question” (Intrebarea, regia de Emmanuelle Bercot), „Infidèles Anonymes” (Infidelii anonimi, regia de Alexandre Courtes), „Lolita” (regia deEric Lartigau), „Prologue” (regia de Fred Cavaye).

Pelicula va intra pe 23 noiembrie in cinematografele: Elvira Popescu, Movieplex Cinema Plaza, Grand Cinema Digiplex – Baneasa, Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza din Bucuresti si Cityplex Constanta.

Lungmetrajul este adus in Romania de Independenta Film, casa de distribuție care promoveaza filme independente de referinta, de nisa sau castigatoare ale unor premii internationale prestigioase. Independenta Film a distribuit pelicule ca „Trainspotting”, „Amelie”, „Melancholia”, „Todo sobre mi madre”, „In The Mood for Love”, „Vicky Cristina Barcelona”, „Dogville”.

Search

septembrie, 2024