Maestrul Mohamad Al-Gazzali si tehnica Mer-Ka-Ba la Iasi

Ne apropiem de finalul anului 2012. 12 luni dedicate schimbării, 12 seturi de săptămâni dedicate spiritului, în care oamenii au făcut ceea ce le stă în fire: au alergat de la muncă acasă, de la școală acasă, din oraș acasă. Au mâncat pe fugă între două mailuri și au sunat un prieten între două ședințe. În toată această rutină trăită în grabă și fără rost, ne pierdem din personalitate și din individualitate. Ne confundăm tot mai mult cu mulțimea și ne pierdem în background. Ce contează cel mai mult în timpurile pe care le traversăm? Zgomotul care ridică întrebări sau liniștea care găsește răspunsuri?

”Anul prăpastiei” se apropie de sfârșit, care pentru unele culturi va semnifica finalul tuturor lucrurilor omenești și începutul unei noi ere. Firește, la fiecare trecere dintre ani trecutul se întâlnește cu prezentul, începuturile cu sfârșiturile și așa mai departe. Semnificațiile acestor capete de drum trebuie, însă, căutate acolo unde cu toții uităm…să ne uităm: în noi înșine. Acesta este momentul în care omenirea trebuie să înțeleagă că pericolul nu va veni dinspre o forță externă, ci din interiorul fiecăruia dintre noi. Fiecare dintre noi are puterea de a-și distruge sau știrbi universul din neștiință, dezinteres sau neîndemânare. Puterea este în cunoaștere. Puterea omului este în cunoașterea omului.

În acest moment vine la Iași pentru un eveniment care va avea loc în premieră, maestrul Mohamad Al-Gazzali, trainer autorizat în aplicarea tehnicii de meditație Mer-Ka-Ba. Sustinator al renumitului Drunvalo Melchizedek, Mohamad Al-Gazzali va fi prezent în Iași pentru o conferință pe tema „2012 – The year of Ascension, Our legacy”, urmată de un workshop intensiv („Awakening The Illuminated Heart”). Cel din urmă se va desfășura pe durata a 4 zile și se adresează tuturor celor dintre noi care trăiesc din inerție și care nu stăpânesc metode și tehnici de autocunoaștere, deși îi înțeleg importanța.

Omul este frumos cu defecte și calități. Cu cât își cunoaște mai bine defectele și cu cât își asumă mai mult calitățile, cu atât este mai puternic și cu atât va găsi mai ușor calea spre fericire.  Fericirea, la fel ca și pericolul, naște din noi înșine.  Prezența lui Mohamad Al-Gazzali la Iași este plină de semnificații. Le vom afla și le vom înțelege individual, împreună.

Pe data de 5 decembrie 2012, în Sala Cuza a Hotelului Unirea, începând cu ora 18.00, Mohamad Al-Gazzali, Heim Raluca și Trifu Anne Marie tratează în cadrul conferinței „2012 – The year of Ascension, Our legacy” teme precum ”Ascensiunea – ce este și ce nu este”, ”De ce oamenii nu ascensioneaza”, ”Schimbările care au loc pe Pământ”, ”Inversarea Polilor” și ”Simptome ale schimbărilor polilor”, având în centru tema principală a discuției și catalizatorul conferinței: tehnica de meditație Merkaba.

Conferința va fi urmată, în intervalul 6-9 decembrie 2012, de workshopul „Awakening The Illuminated Heart”, sesiuni intensive de tehnici energetice și mediație conduse de Mohamad Al-Gazzali, promotor și atent cunoscător al tehnicii Merkaba în forma sa actuală. Workshopul se va desfășura în 4 module și va parcurge pașii: Introducere în School of Remembering (ziua 1), Ziua Vindecării (ziua 2), Intrarea în Spațiul Sacru și spațiul mic din Inimă (ziua 3) și Câmpul MerKaBa și procesul creației (ziua 4).

https://iasi.inoras.ro/eveniment/the-year-of-ascension-30930/

Search

septembrie, 2024