Tehnica meditatiei Mer-ka-ba, la Iasi

Miercuri, 5 decembrie 2012, peste 100 de participanți la conferința ”2012 – The year of Ascension, Our legacy” au avut oportunitatea de a intra în lumea descrisă de Anne Marie Trifu, Raluca Heim și invitatul serii, Mohamad Al-Gazzali, speakeri și traineri certificați în tehnica de meditație Mer-ka-ba.

Cei trei invitați speciali au reușit să transforme scepticismul în ascultare, însă nu neapărat și în acceptare. În timp ce mare parte dintre participanți au fost motivați de curiozitate, cei mai mulți au venit din dorința de a asculta un alt punct de vedere referitor la ceea ce ne așteaptă ca și omenire. Într-un an al tumultului, în care schimbările și grijile au reușit să zdruncine falsul echilibru cu care cei mai mulți dintre noi erau obișnuiți, Mohamad Al-Gazzali împreună cu Raluca Heim și Anne Marie Trifu depun eforturi, alături de alții asemenea lor, pentru a vesti un nou mod de viață.

Sunt date la o parte grijile cotidiene, falsele așteptări dictate de o educație deficitară, învățată pe de rost, monotonul indus din necunoaștere de altceva mai bun, viețile false trăite pentru altcineva sau altceva (fie soț/soție/societate). În noua lume descrisă de cei trei oamenii învață să trăiască cu ei înșiși, adevărații, însă în comuniune. În noul ciclu care va începe în anul 2013, individul își este dator cu autocunoaștere, înțelegere și justificare a propriei existențe. Odată sincer cu propria persoană, individul se va putea integra într-o societate care îi seamănă.

Discursurile celor 3, diferite ca tonalitate, stil, abordare și subiecte tratate, au avut la bază ideile prezentate mai sus. Ideile generale privind tehnica de meditație Mer-ka-ba, importanța autocunoașterii în sensul performanței individuale și a societății, nevoia de schimbare la nivel de mentalitate și mod de a ne comporta au determinat publicul să nu simtă trecerea celor 3 ore ale evenimentului.

În intervalul 6-9 decembrie, Mohamad Al-Gazzali împreună cu trainerul Raluca Heim au desfășurat la Iași workshopul intensiv „Awakening The Illuminated Heart”, aplicația practică a tehnicii de meditație Mer-ka-ba. Deși înscrierile pentru acest workshop s-au încheiat, promisiunea trainerilor este de a reveni cât mai curând în Iași pentru o nouă întâlnire cu publicul lasă deschisă invitația de a îi cunoaște. De a vă cunoaște.

Mulțumim tuturor partenerilor care ne-au sprijinit în organizarea și promovarea acestui eveniment. Împreună, am reușit să plasăm din nou Iașul pe hartă.  Agenția The Gathering transmite toate energiile pozitive către cei care ne-au bucurat cu prezența miercuri, dar și celor care ne vor bucura la următoarea întâlnire.

Namaste!

 

http://www.facebook.com/2012AnulAscensiunii

Search

septembrie, 2024