Andrea Bocelli – un nou album cu J Lo si Nelly Furtado

Andrea Bocelli va lansa in 2013 cel de-al 14-lea material discografic din cariera sa, care va aparea pe piata la sfarsitul lunii ianuarie. Noul album se numeste „Passione” si este o colectie de cantece de dragoste cu iz mediteraneean si in acelasi timp o continuare a povestii incepute in 2006 cu albumul „Amore”.

Acest material contine contine piese inregistrate in nu mai putin de 6 limbi (italiana, franceza, spaniola, engleza, portugheza si napoletana) si este produs tot impreuna cu David Foster, cel care a semnat si productia precedentului album ce s-a vandut in peste 4,2 milioane de exemplare.

Pe acest album se poate asculta si vocea celebrei Edith Piaf, cea care a facut cunoscuta piesa „La Vie en Rose”, pentru realizarea acestui duet fiind suprapusa vocea tenorului peste varianta originala a piesei. 

Artistul a adunat langa el alte cateva vedete internationale astfel ca pe noul album se va regasi si o piesa cantata impreuna cu Jennifer Lopez. Conceptul este unul inedit, cu multa imaginatie si curaj, insa fanii divei latino sunt foarte incantati si nerabdatori sa asculte piesa, care este o versiune a melodiei „Perhaps, Perhaps, Perhaps”, dar in limba spaniola.

Celebrul tenor nu s-a oprit la un singur featuring ci a mai incercat inca o colaborare inedita, de aceasta data cu nu mai putin celebra Nelly Furtado, pentru piesa „Corcovado”. Nelly este cunoscuta pentru faptul ca experimenteaza diferite instrumente, sound-uri, genuri, limbi si stiluri vocale. Poate ca tocmai aceasta diversitate a fost motivul pentru care cei doi artisti s-au intalnit in studioul de inregistrari.

Tracklist „Passione” – Andrea Bocelli:

1.    Pefidia
2.    Roma nun fa’ la  stupida stasera
3.    Champagne
4.    Anema e core
5.    Quizas quizas quizas duet with Jennifer Lopez
6.    Era gia’ tutto previsto
7.    Tristeza
8.    La vie en rose featuring original vocals by Edith Piaf
9.    Corcovado duet with Nelly Furtado
10.  Sara’ settembre (september morn)
11.  Love in portofino
12.  Garota de ipanema
13.  Malafemmena
14.  Love me tender

In luna mai a anului 2013 tenorul va ajunge pentru prima oara la Bucuresti, pentru un concert ce se anunta inca de pe acum a fi unul de zile mari. Este pentru prima oara cand cel mai iubit tenor din lume concerteaza in Romania. Preturile pentru bilete sunt cuprinse intre 150 de lei si 1400 de lei, dar de Craciun preturile vor fi reduse cu 25% astfel:

–          Categoria   I – 900 lei – pret redus 675 lei

–          Categoria  II – 750 lei – pret redus 560 lei

–          Categoria III – 550 lei – pret redus 410 lei

–          Categoria IV – 350 lei – pret redus 260 lei

–          Categoria  V – 250 lei – pret redus 185 lei

–          Zona In Picioare (fara loc) – 150 lei – pret redus 110 lei

 

   *singura categorie de pret care nu intra in promotie si nu va fi supusa reducerii de 25% este categoria VIP.  

Search

septembrie, 2024