Slash va participa la un meet and greet cu 3 fani norocosi

Au mai rămas câteva zile până la concertul Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators.

Phoenix Entertainment are plăcerea de a vă anunța că celebrul chitarist va participa la un meet and greet cu 3 fani norocoși posesori de bilet, însoțiți de câte o persoană, care, de asemenea, deține un bilet. Aceștia vor fi selectați aleator, prin tragerea la sorți a seriilor biletelor achiziționate până la data de 4 februarie, inclusiv.

Anunțul fericiților câștigători, precum și condițiile desfășurării întâlnirii cu artistul vor fi făcute publice pe data de 5 februarie pe pagina de facebook (http://www.facebook.com/PhoenixEntertainmentPage) și pe site-ul oficial al organizatorilor, www.phoenixentertainment.ro

Vă anunțăm, pe această cale, ca s-a înregistrat încă o categorie de bilete epuizată, pe lângă VIP și IV: cateogoria I.

Așadar, fanii chitaristului ar trebui să se grăbeasca să-și achiziționeze bilet la concertul anului: Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators.

Biletele rămase sunt disponibile la prețurile de 220 și 160 de lei, prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pe www.eventim.ro.

Phoenix Entertainment are onoarea de a-l aduce în premieră în România pe unul dintre cei mai faimoși și iubiți chitariști ai lumii. Vino pe 5 februarie la Sala Palatului și lasă-te radiat de energia explozivă care a făcut Guns N’Roses celebră, în urmă cu 25 de ani, odată cu lansarea întâiului lor albumul, Appetite for Destruction. 

Search

septembrie, 2024