48 de ani de Chris Rock

Christopher Julius „Chris” Rock III este actor si comediant american din Carolina de Sud. Rock a fost votat de public ca fiind printre primii 50 cei mai buni comedianti din Statele Unite ale Americii. La inceputul anilor ’90, Chris Rock a primit o parte din ceea ce ravneste orice actor de comedie, el a fost numit ca membru si scriitor la „Saturday Night Live”.

 

Pentru ca si-a facut studiile in Institutii predominate de albi, intotdeauna a avut de-a face in scoala cu dispute rasiale si de multe ori chiar a fost batut pentru ca este negru. Pentru ca certurile si bataile cu colegii erau foarte dese, parintii au decis sa-l mute de la scoala, dar el a renuntat definitiv la studii si si-a câstigat existenta fiind ospatar in mai multe restaurante

 

Chris Rock a fost descoperit de Eddie Murphy si a devenit unul dintre cei mai cunoscuti actori ai anilor ’90. El continua sa lucreze la numeroase filme ale anilor ’90 aparand in: Lethal Weapon 4 (1998), Dogma (1999), Beverly Hills Ninja (1997), Dr. Dolittle (1998), Osmosis Jones (2001) si Comedian (2002).

 

Rock a fost introdus intr-un sir de emisiuni de televiziune si filme, chiar daca erau piese de mici dimensiuni. Rolurile sale timpurii includ „I’m Gonna Git You Sucka” si un episod din Miami Vice, in „Boomerang”. Rock nu a avut mari realizari cinematografice, el facea senzatie cu propriile sale show-uri de stand-up comedy. Mai multe critici pozitive si publicitate au venit, datorita nominalizarilor la Premiile Emmy HBO pentru „The Chris Rock Show”.

 

Echipa InOras.ro ii ureaza „La multi ani”!

Search

octombrie, 2024