O lume întreagă de explorat – Campania „Back to school” de la Felicia

Ghiozdanul e pregătit? Sigur n-ai uitat nimic? Aruncă o privire rapidă și mergi la Centrul Comercial Felicia pentru a te asigura că cel mic este gata pentru aventura ce-l așteaptă – noul an școlar. Rechizite, încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii, pe toate le găsești în magazinele din Centrul Comercial Felicia, care te așteaptă cu super oferte pentru începutul de an școlar. Emoțiile dispar căci shoppingul plin de culoare de la Centrul Comercial Felicia este soluția unui început de an școlar ca la carte.

Încă nu lăsăm vara să plece, așa că, înainte de începerea școlii, Centrul Comercial Felicia îi așteaptă pe cei mici la activitățile interactive special pregătite pentru ei. În timp ce tu te ocupi de lista de cumpărături, cei mici se pot distra la atelierul creativ organizat în colaborare cu Dream Art Center în weekendul 31.08-01.09.2024, activitate la care participanții vor învăța cum să realizeaze un obiect util pentru școală din materiale reciclabile. Atmosfera prietenoasă și primitoare va face ca întreaga familie să se simtă ca acasă, iar diversitatea ofertelor va permite realizarea cumpărăturilor pe care le căutați, la prețuri accesibile.

Campania „Back to school” de la Felicia

Toamna, se numără bobocii! Astfel, pentru cei mai aventuroși din fire Centrul Comercial Felicia a pregătit un treasure hunt indoor. Regulile sunt simple: cine găsește toți boboceii de pe galerie va câștiga marele premiu – un voucher de 1000 de lei la Cărturești. Pentru mai multe detalii despre această activitate vă invităm să-i urmăriți pe pagina de Facebook – Centrul Comercial Felicia Iasi.

 

Veștile bune continuă! Între 26 august și 9 septembrie prinde ofertele de „Back to school” din Centrul Comercial Felicia. Pentru că o lume întreagă de explorat îi așteaptă pe școlari, ei vor avea parte de o mare surpriză – un sprijin atât în realizarea temelor ce vor urma, cât și al activităților extra-școlare: un laptop Laptop LENOVO IdeaPad Slim 3. Astfel, pentru a vă înscrie la giveaway, vă invităm să urmăriți pagina de Instagram – felicia.centrucomercial pentru a afla primii despre regulile pentru participarea la extragere.

 

Tot în cadrul acestei campanii Centrul Comercial Felicia a decis să aducă zâmbetul pe buzele copiilor de clasa a III-a și a VII-a de la Școala Primară Bohotin – comuna Răducăneni, județul Iași, oferindu-le pachete educaționale cu rechizite necesare pentru întreg anul școlar. Vor colabora cu Asociația Antonia pentru Educație și Inovare Socială pentru a aduce un ajutor copiilor din mediile defavorizate, copiilor care își doresc din inimă să își continue studiile.

Asociația Antonia pentru Educație și Inovare Socială este o organizație non-profit dedicată luptei împotriva abandonului școlar și sprijinirii copiilor din comunități defavorizate. Asociația Antonia este susținătoare a educației drept piatră de temelie a unei societăți prospere și a unui viitor mai bun pentru fiecare copil. Ei luptă împotriva abandonului școlar prin programe dedicate copiilor din familii defavorizate, oferindu-le resursele necesare pentru a continua studiile: rechizite, haine, hrană, sprijin financiar și consiliere. Totodată, Asociația Antonia are ca scop îmbunătățirea calității vieții copiilor din familii defavorizate prin programe care le oferă acces la educație, alimentație și asistență medicală, contribuind la o dezvoltare armonioasă și la un viitor mai bun. De asemenea, elevii olimpici sunt sprijiniți prin programe de mentorat, resurse educaționale și consiliere psihologică, ajutându-i să își atingă potențialul maxim și să devină lideri ai generației lor.

Back to School – o lumea întreagă de explorat te așteaptă! Vino la Centrul Comercial Felicia și începe noul an școlar ca la carte!

Search

septembrie, 2024