Lumea fantastica a dragonilor

Descoperiti lumea fantastica a dragonilor, la Centrul Comercial Felicia! In perioada 15 – 29 iunie 2022, puteti participa la expozitia cu acces gratuit, unde vedeti dragoni animatronici, la dimensiuni impresionante. Aflati povestea fiecarui dragon si a cavalerului cel curajos, iar zilnic, copiii pot participa la activitati.

Dragonii sunt creaturi mitologice, ce fac parte din povesti cu tematici fantastice si se regasesc in aproape toate culturile lumii: cea japoneza, chinezeasca, greco-romana si chiar in mitologia romaneasca, sub forma balaurului sau zmeului. In unele culturi, dragonii au conotatii pozitive, dar in alte mitologii, acestia sunt vazuti ca fiind personaje negative. Va invitam la expozitia de pe galeria Felicia, sa aflati care este povestea fiecaruia dintre ei!

Lumea_Dragonilor-square

Dragonii sunt mari colectionari de comori, iar unii dintre acestia, care au darul vorbirii, sunt pasionati de ghicitori. Alti dragoni lupta de partea regilor si ii protejeaza chiar cu viata lor. Lupta este de cele mai multe ori impotriva altor dragoni, care sunt rai si vicleni.

Cele opt exponate pot fi vizitate intre 15 si 29 iunie 2022, de luni pana sambata, in intervalul 9.00 – 21.00, iar duminica intre 9.00 – 20.00.

Activitati gratuite pentru copii

Copiii pot participa gratuit la activitati zilnice, desfasurate pe perioada expozitiei. Acestea au loc in zona Centrului Cromatic, pe culoarul din mijloc.

Sesiuni de facepainting

De luni pana vineri, intre 18.00 si 19.00, copiii devin ”Micii dragoni”, cu picturile pe fata, realizate de pictori creativi si talentati. Participarea este gratuita!

Joc cu premii

Sambata si duminica, intre 11.00 si 16.00, cei mai indemanatici copii, primesc o provocare: sa hraneasca Dragonul Infometat cu mingi colorate. Daca nimeresc gura dragonului, copiii primesc un premiu pe loc: un ghiozdanel cu dulciuri. Inscrierile se fac la fata locului.

Centrul Comercial Felicia devine taramul dragonilor si va invitam sa descoperiti lumea fantastica a acestora!

Search

aprilie, 2024