Chiar si Mosul lucreaza de acasa

Toata lumea spune ca sarbatorile vor fi altfel anul acesta si ne-am obisnuit cu ideea ca vom calatori mai putin in aceasta perioada si vom sta mai mult acasa, cu familia. Si pana la urma, este un lucru cat se poate de bun deoarece sarbatorile se pretrec in familie, acasa. Este timpul sa ne bucuram de cei care sunt alaturi de noi si sa le aratam recunostinta, cu vorbe frumoase si calde si cadouri de Craciun.

Lista de cumparaturile pentru sarbatori este lunga si in magazinele din Centrul Comercial Felicia gasesti tot ce ai nevoie pentru masa de Craciun. Daca esti in cautarea cadourilor pentru cei dragi, fa-ti timp sa intri in magazinele din Felicia, ca sa alegi cel mai potrivit cadou.

Mosul lucreaza de acasa

Cei mai multi si-au mutat biroul acasa si lucreaza de la distanta, dar oare Mosul lucreaza si el de acasa anul acesta? Noi spunem cu siguranta ca DA, asa este. Craciunul acesta Mosul va imparti cadouri, prin ajutoarele sale. Centrul Comercial Felicia este unul dintre ajutoarele Mosului si de sarbatori iti va oferi cadouri la Centrul Cromatic.

In perioada 4 – 24 decembrie se desfasoara campania de Craciun intitulata „Chiar si Mosul lucreaza de acasa”, prin care Centrul Comercial Felicia ofera premii la Centrul Cromatic, situat pe culoarul din mijloc, in zona magazinelor Takko si Deichmann. Vino cu bonurile de cumparaturi de minimum 200 Ron, de la magazinele de pe galerie si / sau hypermarketul Carrefour, si castiga cadourile trimise de Mosul!

Sticle de vin

Cozonaci

Cutiile cofetarului

Vouchere de cumparaturi

Manusi de bucatarie

Sacoase de cumparaturi

Mosul iti ofera premii pe loc, pentru Craciun, fie ca sunt un mic ajutor in bucatarie, fie ca sunt gata de servit la masa festiva. Voucherele de cumparaturi te vor inspira atunci cand cauti cadouri pentru cei dragi.

Automat te inscrii si la tombola cu extrageri sapatamanale, unde poti castiga unul dintre cele 15 electrocasnice. Castigatorii se vor afisa pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia sau pe site.

*premiile de mai sus sunt oferite in limita stocului disponibil, in baza bonurilor de cumparaturi, valabile doar din ziua inscrierii in campanie.

Chiar daca Mosul lucreaza de acasa, nu a uitat de cadourile din sistemul de fidelizare Cromatic. Asa ca in perioada campaniei de Craciun, poti accesa premii in baza punctelor acumulate pe card:

Cani de Craciun

Accesorii pentru bucatarie

Cani to go

Geluri de dus

*Punctele acumulate pe cardul Cromatic, pe parcursul unui an calendaristic, expira la finalul acestuia.

*Premiile din Cromatic se ofera in limita stocului disponibil.

Afla mai multe detalii pe siteul www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Centrul Comercial Felicia.

Search

martie, 2024