Shopping în culorile primăverii

Centrul Comercial Felicia a dat startul campaniei de Paște ”Shopping în culorile primăverii!”. În perioada 19 martie – 7 aprilie, clienții primesc premii pe loc, la centrul Cromatic, dacă prezintă bonuri de cumpărături de minimum 200 Ron, de la magazinele de pe galerie și / sau hypermarket Carrefour.

Premiile constau în produse care sunt de ajutor în bucătărie, pentru cei care așteaptă cu nerăbdare Paștele sau care vor să ”guste” din bunătăți înainte de sărbători: cozonaci, kituri Coseli pentru prăjituri, cuțite personalizate pentru pizza, recipiente pentru condimente (sare și piper) sau căni.

În plus, pentru gospodine, Centrul Comercial Felicia oferă săptămânal, prin tragere la sorți, 5 electrocasnice, care cu siguranță le vor ajuta în casă:

5 x aspirator Samsung

5 x stație de călcat Tefal

5  x cuptor cu microunde Samsung

Centrul Comercial Felicia răsplătește fidelitatea

Clienții care au card Cromatic, pot accesa premii în baza punctelor acumulate: seturi ustensile de bucărărie, pixuri în formă de iepuraș, jucării yo – yo, vouchere de înfrumusețare la Royal Beauty Center sau abonamente la sala Oxygen. De asemenea, clienții care își fac card Cromatic, în perioada campaniei, primesc un cadou de bun venit: un produs cosmetic Avon.

Află mai multe detalii pe www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de Facebook Felicia.Iasi.

Search

martie, 2024