Ovidiu Eftimie vine la Omline

Ediția 1.0 a evenimentului Omline va avea loc duminică, 17 decembrie, între orele 15:00 – 17:00, la The Trumpets. Evenimentul este primul din seria Omline, un concept inițiat de agențiile Argo și Namogo și susținut de The Trumpets și comunitatea Ladies, Wine & Design Iași.

Pentru prima sa ediție, Omline îl va avea ca invitat pe Ovidiu Eftimie, autorul romanelor science-fiction de succes „Arhanghelul Raul” și „Bacalaureat”, redactor al publicației Times New Roman și blogger pe www.eftimie.net. Alături de el va fi Vlad Tăușance, autor, strateg și trainer în creativitate aplicată, care va modera discuția despre bule și virale, despre cenzură și populisme, despre literatură și maculatură.

Spre finalul evenimentului, discuția se va axa și pe cel mai recent roman al autorului Ovidiu Eftimie, fiind urmată de o sesiune de autografe.

Omline este o serie de evenimente care aduce la Iași oameni cunoscuți din online. Lună de lună, duminica, vom lua la întrebări în Trumpets: bloggeri, lideri de opinie, strategi și media planneri, instagrameri și memari. Omline este un proiect care crește engagementul internetului ieșean, iar prima ediție este cu intrare gratuită și își propune să creeze o conversație liberă pentru participanții pasionați de online.

Seria de evenimente Omline este organizată de agențiile Argo și Namogo și susținută de The Trumpets și comunitatea Ladies, Wine & Design Iași.  

 

Search

septembrie, 2024