Atelierul Klipa devine atelierul tau

În perioada 5-20 decembrie Atelierul Klipa este deschis pentru toți cei care vor să facă o surpriză prietenilor, confecționând felicitări hand made. Nourașii au fost pentru o zi spiriduși și au confecționat felicitări pentru cei dragi. Am avut la dispoziție o masă de lucru mare, cu tot felul de hârtii colorate, de talc, cu sclipici, sidefate, autocolante, ștampile nostime cu tot felul de decorațiuni de Sărbători, perforatoare, foarfece speciale (franjurare, zig-zag),  șnururi  și panglici de diferite mărimi și culori.

Am avut la dispoziție și cataloage cu felicitări, moduri de ambalare de cadouri și ornamente din hârtie; mai pe scurt spus, am avut tot ce ne trebuia pentru a crea ceva frumos. Inspirația a venit și ne-a învăluit pe toți, readucând și spiritul sărbătorilor odată cu ea. Timp de 2 ore Atelierul Klipa a devenit atelierul nostru și fără să ne dăm seama timpul a trecut foarte repede.

Vă sfătuim să treceți când aveți timp și să le faceți celor dragi o surpriză unicat, de la felicitări, împachetări de cadouri până la tagg-uri pentru cutiuțe!

Magazinul Klipa îl găsiți pe Șoseaua Arcu, nr2A, pe adresa de mail: contact@plicuricolorate.ro sau la numărul de telefon: 0758 62 82 85.

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics.

Search

septembrie, 2024