Cum a fost la Conferintele cu iz magic

Luni, 10 decembrie 2012, s-au desfasurat „Conferintele cu iz magic” organizate de catre tinerii de la Junior Chamber Iasi. Scopul acestui eveniment a fost de a strange fonduri din care sa se ofere cadouri copiilor bolnavi de cancer de la spitalul clinic „Sfanta Maria” din Iasi, sectia de Oncologie.

In atmosfera linistita a Librariei Carturesti din Palas Mall, cei doi traineri au oferit publicului participant la seminarii sfaturi si indicatii pentru a se descurca mai usor atat in viata profesionala, cat si in cea personala.

Daca Ionut Calugaru, antreprenor iesean si director vanzari Hostis Telecom, a tinut un seminar de motivare personala, indemnandu-ne sa fim optimisti, sa nu ne impiedicam de problemele intampinate in viata si sa aprindem flacara din noi, Severin Sanzianu, trainer de succes, owner Premian Training, ne-a dat sfaturi legate de cum trebuie sa raspundem la un interviu telefonic, cum trebuie sa arate un CV si ce trucuri sa folosim la interviul fata in fata. Cele doua prezentari ale speakerilor s-au completat una pe cealalta, punctul comun fiind reprezentat de indemnul: Nu uitati sa zambiti! Si toata seara a fost un zambet si o desfatare intelectuala. Publicul a fost extrem de receptiv si vorbaret. Cele mai interesante intrebari au fost premiate cu carti si brelocuri gravate. Fara indoiala, seara trecuta a fost o reusita si un castig personal atat pentru cei prezenti la seminariile magice, cat si pentru cei doi traineri.

In seara de Ajun, organizatorii vor merge impreuna cu Mos Craciun si spiridusii la spitalul „Sfanta Maria” din Iasi, pentru a duce copiilor cadouri, bucurie si speranta. De asemenea, vor fi momente de face-painting, de iluzionism, se vor recita poezii si se vor canta colinde.

Junior Chamber Iasi este o organizatie non-guvernamentala de tineri antreprenori si profesionisti afiliata platformei international Junior Chamber International (JCI).

Search

septembrie, 2024