Conferinte cu Iz Magic

Luni, 10 decembrie 2012, incepand cu ora 18.00, va avea loc evenimentul „Conferinte cu iz magic”, care cuprinde un seminar de motivare personala si unul de dezvoltare profesionala si personala. Cei doi speakeri vor fi Ionut Calugaru, antreprenor iesean si director vanzari Hostis Telecom, si Severin Sanzianu, trainer de succes, owner Premian Training.

Scopul acestor doua conferinte este de a ajuta copilasii bolnavi de leucemie din sectia de Oncologie a Spitalului „Sfanta Maria”, Iasi. De aceea, impreuna cu tinerii de la Asociatia Junior Chambers Iasi, cei doi traineri pun la dispozitia publicului toate cunostintele lor legate de motivare si dezvoltare personala si va invita sa faceti un gest frumos pentru cativa copii, astfel incat sa poata avea si ei parte de sarbatori de Craciun pline de bucurie si zambete.

Asadar, prin participarea la cele doua conferinte cu iz magic de pe 10 decembrie, din Libraria Carturesti-Palas Mall, veti avea ocazia sa-i motivati, la randul vostru, pe acei copii care-l merita pe Mos Craciun.

Inscrierile pentru aceste conferinte magice se fac prin completarea formularului de pe www.seminar-motivare.ro, iar bagajele de cunostinte primite pot fi recompensate prin donarea sumei minime de 10 lei.

 

Search

septembrie, 2024