Unde iesim InOras in acest weekend?

Avem un weekend plin de evenimente in Iasi, dar doar echipa InOras ti le recomanda pe cele care chiar merita! Fara sa mai lungim vorba, trecem in revista evenimentele de vineri, 2 noiembrie, o zi mult mai calduroasa decat cele precedente.

Avem Greek Party in Life Discoteque cu DJ Giorgos Karidis, de la 22:00. De asemenea, avem petreceri pentru seara asta si in The Office LoungeDunken Bar si la Casa Universitarilor, unde sunteti asteptati sa veniti imbracati in pijamale!

Pentru muzica LIVE va recomandam concertele Mushroom Story din Zona, 4Universe din Corner Bar sau lansarea de album a celor de la Alternativ Quartet din Underground Pub.
 
Pentru o portie de ras copios va trimitem in Queen’s Club, unde Ady Bobo va gazdui seara de Stand-up Comedy Open Mic. Daca aveti curaj puteti urca si voi pe scena cu o gluma buna!

Pentru sambata, 3 noiembrie, avem doua concerte de senzatie! In Life Discoteque vine Raluka iar in Underground Pub vin baietii de la ROA, eveniment la care InOras a oferit invitatii pe pagina de Facebook.

In materie de petreceri, locatii precum Club Skye, Soho Coffe & Club, Back Door si Dunken Bar va promit seri de neuitat pentru sambata!

In Tudor, sambata asta se deschide un nou local: Cuban Pub. Pentru prima lor seara acestia ne propun un party cu tema Havana Noche!

Daca ratati spectacolul de vineri de Stand-up comedy din Queen’s Club, acelasi Ady Bobo alaturi de Gabriel va asteapta si sambata de la 21:00 sa radeti de ei si cu ei.

In acest weekend avem si un spectacol de teatru: Ateneul Tatarasi te asteapta la piesa „Ferma Animalelor„, sambata si duminica de la ora 19:00.

Un weekend plin de evenimente din care putem alege. Deci? Unde ne vedem?

Search

septembrie, 2024