Apple prezinta… iPad 4, iPad mini si noul iMac

Tehnologia avanseaza mai repede decat putem noi contoriza iar compania Apple a dovedit inca o data acest lucru, lansand trei noi produse care ne iau ochii si banii instant! Le luam pe rand si le analizam.

Incepem cu a 4-a generatie iPad, care aduce, ca element principal, tehnologia Retina Display. Culorile sunt mai vii, fotografiile si videoclipurile capata detalii de inalta calitate iar cei 3.1 milioane de pixeli fac noul iPad sa se laude cu cel mai bun display portabil. Avem un nou procesor, A6X, ce livreaza o viteza de doua ori mai mare decat chip-ul precedent, A5X. Peste 270.000 de aplicatii compatibile, internet wireless de mare viteza si un pret de pornire de 499$. Suna bine?

O noutate tehnologica, tot legata de tablete, vine o data cu noul iPad mini, pentru cei ce gaseau tabletele incomod de mari. Cu un ecran de 7.9 inchi, iPad junior vine cu o autonomie a bateriei de 10 ore in plina functiune si cam cu toate celelalte calitati ale unui iPad veritabil. Doar mai mic putin. Pretul de pornire? 329$!

Pentru cei care isi doreau un nou sistem desktop acasa, Apple vine cu o solutie: noul iMac, care este ridicol de subtire. Pe langa faptul ca este un calculator, este si o opera de arta. Mai subtire, dar mai bun? Se pare ca pe langa design, Apple a imbunatatit si performantele noului sistem, facand un upgrade la ecranul LCD si dotand partea hardware cu procesoare Inter Core (a 3-a generatie) si placi grafice NVIDIA. Pentru curiosi, pretul de pornire a unui iMac va fi 1299$, varianta de 21.5 inchi, si 1799$ pentru varianta de 27 de inchi.

Acum ca stiti ce sa-i cereti Mosului, va puteti apuca sa-i scrieti scrisoarea!

Search

septembrie, 2024