Expozitie de reptile din toata lumea

Pentru ca anul acesta, Felicia implineste 5 ani aniversari, in perioada 24 septembrie – 8 octombrie, a pregatit tuturor iesenilor o surpriza inedita: o expozitie de reptile cum nu s-a mai vazut in Iasi!

 In cadrul acestei expozitii, atat cei mari, cat si cei mici, vor avea ocazia sa admire zeci de reptile de pe intreg globul: pitoni, iguane, cameleoni, dragoni de apa, serpi boa si multe alte specii!

 Accesul la expozitie este gratuit pentru toti cei care calca pragul Centrului Comercial Felicia! Asadar, toti iesenii sunt invitati sa se bucure de o expozitie unica in Iasi si sa sarbatoreasca impreuna cu Felicia  cei 5 ani aniversari!

 

Castiga sute de premii in Campania Aniversara Felicia!

Pe langa acest eveniment special, in perioada 24 septembrie – 8 octombrie, Felicia isi continua campania Aniversara cu sute de premii oferite zilnic, din ora in ora:

 

Saptamana Familiei: 24-30 septembrie – produse pentru casa si familie

Saptamana Electrocasnica: 1-7 octombrie- electrice si electrocasnice

Saptamana Tuturor dorintelor: 10 octombrie – Marele Premiu: Voucher “Tot ce vrei !” in valoare de 10 000 ron!

 

Pentru a castiga premiile puse in joc, clientii vor trebui sa cumuleze puncte pe cardurile lor CROMATIC (link catre http://www.ecromatic.ro/customers/new) iar apoi sa le foloseasca pentru inscrierea in campanie.

 Centrul Comercial Felicia sarbatoreste anul acesta 5 ani aniversari si ii invita pe toti clientii sai sa se bucure de surprizele pregatite special pentru ei!

Search

septembrie, 2024