Chandler din Friends are un nou serial: Go On

Go On” este un nou serial de televiziune ce il are ca actor principal pe Chandler. Am zis ceva gresit? Reluam: „Go On” este un nou serial de televiziune ce il are ca actor principal pe Matthew Perry, pe care il stim cu totii prea bine din „Friends„.

Matthew il interpreteaza pe Ryan King, un moderator de emisiune radio sportiva, ce trebuie sa treaca peste pierderea sotiei lui. In acest sens el este trimis de catre sefii sai sa ia parte la niste sedinte de terapie alaturi de multe personaje… interesante.

„Go On” abia a aparut, pana acum fiind difuzat doar primul episod, dar pe noi ne-a facut sa radem si ne-a convins sa ne uitam si la episodul doi, ce va aparea pe 11 septembrie. Creatorul seriei este Scott Silveri, care a lucrat alaturi de Matthew Perry si la „Friends”. Deci chimia dintre cei doi este incontestabila.

Reactiile pana acum sunt favorabile, umorul negru si momentele de intensitate fiind deliciul acestui serial. Va invitam sa urmariti „Go On” si sa ne spuneti cu ce parere v-a lasat. Vizionare placuta!

Search

septembrie, 2024