Trailer-ul unei comedii pe note muzicale

The Brooklyn Brothers Beat the Best” este noul film al lui Ryan O’Nan (din „The Dry Land”, „Eat Pray Love”, „The Iceman” si „The Unusual”) care isi face pe aceasta cale si debutul regizoral.

Ryan il joaca pe Alex, un muzician neinteles ce se desparte de prietena lui si isi face trupa cu Jim, interpretat de Michael Weston. Caracterele lor amuzante si ciudate fac deliciul acestui film, cu siguranta. Trupa isi ia ad-hoc numele Brooklyn Brothers, grup ce se remarca prin stilul lor unic de a canta la instrumente pentru copii.

Originalitatea muzicii lor impreuna cu modul ciudat de a aborda prestatiile live ii duce intr-o calatorie in locuri in care trupa sa isi puna in exercitiu show-ul, membrii indeplinindu-si astfel visul de cand erau mici.

Filmul a avut premiera anul trecut la Festivalul de Film de la Toronto, iar pe 21 septembrie, anul acesta, va fi lansat oficial de catre Oscilloscope Labs.

Pana atunci va lasam cu trailer-ul „The Brooklyn Brothers Beat the Best” si asteptam sa ne spuneti daca va tenteaza sau nu acest film.

Search

septembrie, 2024