Sony anunta noul telefon Xperia SL

Despre telefoane mobile putem vorbi la nesfarsit. Discutii despre brand-uri, sisteme de operare, functii, design, raport calitate-pret si nu numai auzim la nesfarsit. Noi vrem sa va aducem la zi cu noutatile din lumea telefoniei mobile, tinandu-va la curent cu noile aparitii in domeniu.

Pentru astazi avem „una calda”: Sony anunta telefonul Xperia SL, predecesorul lui Xperia S. Telefonul urmeaza a fi prezentat oficial la conferinta anuala IFA, la finalula acestei luni.

Xperia SL este dotat cu un procesor Snapdragon S3 de 1.7GHz, mai rapid decat cel avut de Xperia S, de 1.5GHz. Sistemul de operare este Android 4.0 Icecream Sandwich, camera este de 12.1 megapixeli, iar display-ul HD 720p va prezenta 4.3 inchi.

Telefonul nu va renunta la una din caracteristicile unice avute si de Xperia S si anume „incarcarea rapida”. Pentru 10 minute de incarcare, castigati o ora de functionare a telefonului.

Desi inca Sony inca nu a anuntat un pret pentru Xperia SL, pe listele de asteptare ale telefonului s-au inscris deja multi doritori. Sutem si noi curiosi de SL si speram sa punem mana cat mai repede pe unul!

Search

septembrie, 2024