36 de ani de Jacoby Shaddix (Papa Roach)

Cati dintre voi recunosc versurile „Cut my life into pieces / This is my last resort”. Daca ascultati cat de cat muzica rock, atunci stiti deja ca e vorba de piesa „Last Resort” a celor de la Papa Roach. Solistul trupei, Jacoby Shaddix, implineste astazi 36 de ani.

Fondator al cunoscutei trupe de rock, solistul a dat numele Papa Roach dupa bunicul sau vitreg (Howard William Roatch). In paralel acesta mai face parte si din trupa Fight the Sky unde apare sub numele de John Doe.

Jacoby este casatorit cu iubita sa din liceu, Kelly, alaturi de care are doi baieti. A reusit sa treaca peste problemele din relatia sa intr-un mod foarte creativ: cantand despre ele. Astfel, piese precum „She Love Me Not” sau „Time and Time Again” descriu anumite momente din mariajul sau.

Shaddix a prezentat emisiunea „Scarred” la MTV, dar a trebuit sa renunte la postul de prezentator datorita turneelor avute cu trupa.

Astazi este ziua lui iar noi ii spunem „La multi ani!”. Daca pana acum nu v-ati mai intalnit cu numele lui Jacoby Shaddix, astazi e un moment bun sa faceti cunostinta. Ascultam impreuna Papa Roach – „Last Resort”.

Search

septembrie, 2024