Cantareata Cascada readuce ritmurile anilor ’90 in regia lui Iulian Moga

The Rhythm of the Night” este, fara indoiala, una din cele mai cunoscute piese disco house din anii ’90. Iar cum moda cover-urilor nu dispare niciodata, artista Cascada a facut un remake dupa faimoasa piesa a trupei Corona.

Videoclipul piesei este regizat de Iulian Moga, fratele compozitorului Marius Moga. Scenele nu sunt tocmai inedite, ci ne prezinta clasicul house party ce se muta apoi pe marginea piscinei, ca in final toata lumea sa sara in apa. A! Am uitat sa mentionam de fetele mai mult sau mai putin dezbracate. Cu toate acestea productia video nu arata deloc rau iar cu aceasta ocazie il felicitam pe Iulian pentru realizare si ii dorim sa faca urmatorul clip pentru David Guetta sau Usher.

Despre piesa putem spune ca include toate elementele muzicale specifice anului 2012: un ritm de house cu tobe puternice, un sound electro, o chitara si putin dubstep. Si chiar daca tot am auzit in ultima vreme astfel de piese se pare ca nu ne mai saturam de ele.

Ascultati „The Rhythm of the Night” si urmariti videoclipul iar apoi nu uitati sa ne spuneti cum v-au placut. Savurati cu placere!

Search

septembrie, 2024