Primul Spa adevarat din Iasi – Unirea Spa

Ieri am avut placerea sa fim invitati la cel mai nou Spa deschis in Iasi. De fapt singurul centru spa in adevaratul sens al cuvantului din Iasi. Este vorba despre Unirea Spa, deschis la subsolul hotelului Unirea, in locul fostului club XS pentru cei care isi mai aduc aminte perioada de clubareala totala din anii 2005-2007.

De cum cobori scarile schimbarea de peisaj te surprinde. In locul muzicii house care te izbea inca de pe la mijlocul scarilor si a bodyguarzilor ce te intampinau fiorosi la intrare, avem acum o muzica relaxanta si un personal prietenos, cu zambete largi gata sa te introduca intr-o lume a relaxarii totale.

Am pasit in interior unde am fost intampinati cu sampanie albastra si am inceput turul complexului. Am descoperit mai intai benzile de alergare dotate cu ecrane generoase de mari dimensiuni (vezi foto), apoi am vizitat vestiarele despre care va spunem ca sunt foarte incapatoare si evident curate. Am intrat mai apoi in zona de aerobic si cycling unde n-am putut sa nu remarcam echipamentul de ultima generatie semn ca s-au investit bani seriosi.

Am trecut apoi in zona piscinei care este si ea destul de mare cu adancimi de la 1,4 m pana la 1,7 m si cu apa incalzita. Evident, nu puteam rata jacuzzi-ul. Am testat si cele doua saune, cea uscata dar si cea umeda, turceasca, de tip hammam si de asemenea si salina. Am incercat si dusurile „emotionale” cu combinatii de apa rece si apa fierbinte si de asemenea fantana de gheata.

Experienta a fost foarte placuta si interesanta si cu siguranta vom reveni. Am aruncat si un ochi peste preturi si va spunem ca in primul rand exista o varietate foarte mare de oferte cu o plaja foarte variata de preturi. Puteti alege pentru oferte de tip „o zi la spa” pana la oferte anuale de tip all-inclusive iar preturile variaza de la cateva zeci de lei pe zi pana la aproape 2300 lei pe an.

Am facut si cateva fotografii pentru voi pe care vi le prezentam in premiera. Ah, era sa uitam, avem o veste buna si pentru parinti. Prichindeii dumneavoastra pot merge aici la cursuri de inot iar preturile incep de la 25 de lei sedinta.

Search

septembrie, 2024