B.U.G. Mafia la B’estfest Summer Camp 2012

Dupa cateva teasere aparute pe conturile de Facebook a celor de la B.U.G. Mafia si a festivalului B’estfest Summer Camp 2012, informatia este oficiala: dupa aproape 10 ani, legendara trupa de hip-hop sustine primul concert in aer liber in Bucuresti!

B.U.G. Mafia este genul de trupa care nu mai are nevoie de nicio prezentare. 20 de ani de cariera, 10 albume de studio, 2 materiale „Best Of”, 6 maxi single-uri, 13 videoclipuri, peste un milion de unitati vandute, peste 80 de milioane de vizualizari pe YouTube, peste 400.000 de fani in online, peste 400.000 de descarcari ale celui mai recent album („Inapoi in viitor„) si astea sunt doar cateva dintre statisticile impresionante cu care membrii formatiei pot iesi in fata.

Prezenta lor la B’estfest este, fara doar si poate, un pas inainte atat pentru festival cat si pentru trupa. Ne asteptam la o prestatie in stilul caracteristic mafiot cu care ne-am obisnuit de multi ani incoace.

Deci Tataee, Uzzi si Caddy vor fi la B’estfest Summer Camp iar tu trebuie sa fii acolo pentru ca organizatorii au pregatit un line-up cu adevarat impresionant: Pulp, Garage, Royksopp, Modestep, Carol Emerald, Selah Sue, Booka Shade, Millow si multi altii va asteapta la festival.

Search

septembrie, 2024