Trailer-ul noului film al lui Tarantino: „Django Unchained”

Cine nu a auzit de Quentin Tarantino? Unul din cei mai nonconformisti regizori si scriitori de la Hollywood, cu filme precum „Pulp Fiction„, „Reservoir Dogs„, „Kill Bill” sau „Inglorious Basterds„, revine in acest an cu noua sa productie: „Django Unchained„.

S-au spus foarte multe despre filmul asta dar asteptarea a luat sfarsit. Astazi vedem primul trailer al peliculei ce ii are in distribuie pe Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Christoph Waltz, Kerry Washington si Samuel L. Jackson.  

Filmul este o parodie ce urmareste povestea lui Django (Foxx), scapat de sclavie de vanatorul de recompense Dr. King Schlutz (Waltz), cautandu-si nevasta capturata de francofilul sadic Calvin Candie (DiCaprio) si armata sa de sclavi. La ce sa ne asteptam de la „Django Unchained”? La nimic mai mult decat umorul sadic si scenele violente marca Tarantino.

Noi asteptam filmul asta de ceva timp iar trailer-ul ne-a facut sa il vrem si mai tare. Lansarea filmului in cinematografe va avea loc in prima zi de Craciun din 2012. Asta inseamna ca stim deja unul din cadourile Mosului. Enjoy!

Search

septembrie, 2024