32 de ani de Gotye

Belgianul pe care il auzim de un an de zile pe toate radiourile si posturile TV cu piesa “Somebody That I Used to Know” (cu Kimbra), Gotye, face astazi 32 de ani. Desi in Romania cantaretul s-a facut cunoscut de curand, trebuie sa stiti ca el face muzica din 2001 iar primul sau album, “Boardface”, s-a lansat in 2003.

A urmat albumul “Like Drawing Blood” in 2006 iar anul trecut Gotye a lansat “Making Mirrors”, album de pe face parte si hit-ul “Somebody That I Used to Know”. In luna aprilie a acestui an, piesa mentionata a doborat in Olanda un record vechi de 47 de ani , acela de “cea mai de success piesa din istoria topurilor muzicale olandeze”.

Debutul sau pe ecranele televizoarelor din America a avut loc o data cu prezenta in emisiunea lui Jimmy Kimmel, pe 1 februarie 2012.

Cu o ascensiune atat de puternica in ultimul an, abia asteptam sa vedem care va fi urmatorul single al lui Gotye si poate o sa il vedem in curand si pe meleagurile romanesti. Pana atunci noi ii uram “Happy Birthday!” iar pe voi va invitam sa ascultati piesa “I Feel Better”.

Search

septembrie, 2024