Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Revelion 2017 - Bellaria Hotel

Adresa

SOSEAUA BUCIUM 7, 700280 Iasi, Romania

Telefon

0232 233 870

Email

rezervari@bellaria.ro

Două petreceri, o singură ocazie: Revelionul 2017

La Bellaria Hotel pentru acest Revelion aveți, la alegere, 2 petreceri. Muzica bună, obiceiurile de iarnă și accesoriile de petrecere sunt coordonatele comune pentru ambele opțiuni, însă fiecare dintre petreceri spune bun venit noului an în maniera-i proprie.

Astfel, la Revelionul din Restaurantele Gourmet și Clasic formația Univers Band va încânta auditoriul cu voci carismatice și sunete melodioase ce se vor împleti armonios pentru a recrea hituri de ieri și de azi. Meniul, cu servire la farfurie, este unul pe măsura ocaziei și include, printre altele, brânzeturi fine, icre de Manciuria, file de calcan, cremă de hribi, sorbet de lămâie și mousse de ciocolată. Băuturile, nelimitate ca și cantitate consumată, sunt dintre cele mai bune: Chivas Regal, Jack Daniel’s, Belvedere, spumante Cricova, vinuri românești produse la Moșia de la Tohani etc. Mai jos puteți consulta meniul complet.

La petrecerea ce se va ține în Restaurantul Loja Domnească, pupitrul central este rezervat pentru un DJ talentat, cu un playlist actualizat. Vor completa decorul unei seri excelente bufetul cu preparate de bucătărie, printre care mousse-ul de brânză, terina de somon, salata caprese, duetul de mușchiuleț de porc cu piept de curcan, alături de o selecție apetisantă de prăjituri și open bar-ul generos, ce cuprinde, de exemplu, J&B, Absolut, Carolan’s, Wembley etc.

Concluzionând:

Două petreceri, o singură ocazie: Revelionul 2017.

Vă dorim petrecere frumoasă!


Galerie

  • Revelion 2017 - Bellaria Hotel Iaşi poza 0

Meniu

Revelion 2017 - Bellaria Hotel meniu 0

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro