Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Ziua Sănătoasă 6

02 APR DUM
2017

poster Ziua Sănătoasă 6 Iaşi

Te invităm, alături de toţi ieşenii pe 2 aprilie, la locul fixat şi consacrat - Sala Magnum-Hotel International Iasi, pentru un nou eveniment marcaFun&Food – dedicat, ca întotdeauna producţiei locale, degustărilor, vânzărilor şi informării despre sănătate, alimentaţie echilibrată şi ultimele noutăţi medicale. Toate alături de Partenerii şi Afiliaţii Grupului Fun&Food Iasihttp://www.funandfood.ro/parteneri-si-afiliati/ 

La această ediţie, ca la fiecare altă ediţie de altfel, vom avea o inovaţie şi bineînțeles o cauză nobilă cu care vom corela campania de awareness:

1. Inovaţia va consta în prezenţa secţiei medicale cu servicii de sănătate, unde vom invita furnizori din domeniul medical să prezinte publicului Ieşean ultimele oferte pentru sănătate, precum și prezența produselor și serviciilor dedicate copiilor.

2. Cauza nobilă pe care o vom susține înfocat şi va fi asociată cu eventul nostru este: Ora de Nutriție în Școlile din România. 
http://www.nutrigo.ro/ora-de-nutritie/ alături de iniţiatorul proiectului Doru Dorobat.

3. Pentru că educaţia despre sănătate începe de la vârste mici, acest eveniment va fi dedicat şi susţinerii şi suportului unui Partener Special - Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi - cu care suntem în curs de a lega o colaborare foarte frumoasă în interesul copiilor, bineînţeles cu titlu pro-bono.

Alături de Super-Echipa de la Centrul de Formare Profesională Dgaspc Iași, vom veni în sprijinul educării şi pregătirii profesionale eficientă şi de calitate prin Cabinetul de Nutriţie şi Dietetică Nutrigo.

Vom încerca, alături de TOŢI Partenerii Fun&Food, să oferim copilaşilor ateliere şi workshopuri demonstrative, informative şi distractive, alături de educatorii lor - pentru o dezvoltare armonioasă, dar şi autonomă în alimentaţie echilibrată şi viaţă sănătoasă. 

__________________________________________________
Accesul publicului larg la Ziua Sănătoasă 6 va fi PLĂTIT cu un bilet de acces în valoare de 10 RON pentru tot parcursul zilei. Acest bilet de intrare vă oferă: 

1. Accesul la Secţia Furnizori de Produse şi Servicii Sănătoase (producatori locali, servicii medicale și produse pentru copii);

2. Toate persoanele care vor achiziționa biletul până la data de 28 martie 2017, de la Organizatorul nostru Casuta Naturii urmează să primească un discount de 10% la un număr mare de produse aparţinând producătorilor şi furnizorilor prezenţi în EXPO. Lista acestora va fi prezentată pe pagina de Facebook a evenimentului Ziua Sănătoasă 6. Acestea pot fi achiziţionate fie în eveniment, iar parte din ele - se vor regăsi ulterior evenimentului înCasuta Naturii.

3. Participarea la Finalul Evenimentului la o SUPER TOMBOLĂ cu toate biletele achiziţionate (atât înainte cât şi în ziua Evenimentului). Vom aveam 15 premii de oferit la 15 participanti, premii toate în valoare de peste 150 RON FIECARE ce vor consta în produse şi servicii ale producătorilor şi furnizorilor de sănătate prezenţi în EXPO Ziua Sănătoasă 6.

4. În Cadrul evenimentului Ziua Sănătoasă 6 veţi avea ocazia să prindeţi “Happy 2 Hours” - între orele 13.00-15.00. În aceste două ore, producătorii noştri locali şi furnizorii de servicii de sănătate vor face discounturi MAJORE la produse sau veţi primi gratuităţi şi cadouri la fiecare produs/serviciu achiziționat.

5. Bineînţeles, pe tot parcursul zilei, vom avea un lanț de seminarii de alimentaţie cu invitaţi speciali din lumea medicală la secţiile diabetologie, endocrinologie, medicină de familie, psihologie, nutriţie şi dietetică. Seminariile vor fi organizate şi dirijate de Organizator - Ionuț Ignat, Nutria Nutriţionistă de la Cabinetul de Nutriție și Dietetică Nutrigo, alături de:

-Dr. Delia Pintilei - Medic Specialist în Diabetologie, Nutriţie şi Boli Metabolice de la Clinica de nutritie - Partener Medical Ziua Sănătoasă şi 

-CMI Dr. Mitrea Mioara Elena - Medic Specialist în Medicină de Familie - Partener Medical Ziua Sănătoasă.

6. Toti copilaşii vor avea acces la un loc de joacă special amenajat şi supravegheat (de aşa natură încât părinţii să se poată ocupa de aprovizionarea cu bunătăţi şi deliciozităţi şi să poată participa liniştiţi la seminariile informative medicale sau de parenting).

7. Cei mici vor putea participa la workshop-urile şi atelierele dedicate lor - ca în fiecare ediție, vom organiza, alături de Furnizorii noştri diverse ateliere ce vor fi anunţate pe pagina de eveniment: Ce plantăm primăvara?, Atelier de făcut "bombe de baie", Atelier de pictură, Atelierul de cărticele by Oana Jalba etc. sunt doar câteva exemple. Înscrierile la ateliere se vor efectua, de asemeni, pe pagina de Eveniment.

8. Prin achiziționarea biletului deveniţi Partenerii Noştri în grupul Fun&Foodîn sprijinul producției locale sănătoase, creşterea economiei Ieşene, Sprijinul Cauzeior Nobile pentru care milităm şi a Partenerilor Susţinuţi !!!

Cu drag vă aşteptăm pe 2 aprilie între orele 09.00-19.00 la Sala Magnum-Hotel International Iasi.

Pentru orice informaţii vă stăm la dispoziţie:
Echipa Fun&Food
Mobil: 0787 801 939 sau 0743 412 840
Website: www.funandfood.ro
Facebook: Fun&Food
Facebook grup: Fun&Food Iasi
Email: office@funandfood.ro

*Dacă eşti producător de bunătăţi delicioase sau furnizor de servicii sănătoase şi vrei să faci parte din echipa Fun&Food şi din Expo Ziua Sănătoasă - trimite-ne un e-mail la office@funandfood.ro sau un telefon la 0787 801 939.

Despre celelalte 5 ediţii de Ziua Sănătoasă mai multe detalii puteţi găsi mai jos:

Ziua Sănătoasă 1:
Facebook Event Wall: https://www.facebook.com/events/476592509178555
Poze şi descriere: http://www.funandfood.ro/evenimente/ziua-sanatoasa-1

Ziua Sănătoasă 2:
Facebook Event Wall: https://www.facebook.com/events/1175328155816202
Poze şi descriere: http://www.funandfood.ro/evenimente/ziua-sanatoasa-2

Ziua Sănătoasă 3:
Facebook Event Wall: https://www.facebook.com/events/1052288481510663
Poze şi descriere: http://www.funandfood.ro/evenimente/ziua-sanatoasa-3

Ziua Sănătoasă 4:
Facebook Event Wall: https://www.facebook.com/events/614437838717061
Poze şi descriere: http://www.funandfood.ro/evenimente/ziua-sanatoasa-4

Ziua Sănătoasă 5:
Facebook Event Wall: https://www.facebook.com/events/1292716760779772 
Poze şi descriere: http://www.funandfood.ro/evenimente/ziua-sanatoasa-5

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro