Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Zilele Porților Deschise la FEAA 2018

21 APR SAM
-
25 APR MIE
2018

poster Zilele Porților Deschise la FEAA 2018 Iaşi

Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iasi organizează, în perioada 21 – 25 aprilie 2018, ,,Zilele Porților Deschise”, un eveniment dedicat elevilor din clasele IX-XII, cu scopul de a se familiariza cu universitatea și activitățile acesteia. Participarea la toate activitățile din cadrul Zilelor Porților Deschise este gratuită. Înscrieri aici: http://www.uaic.ro/zpd/

Evenimentul „Zilele Porților Deschise” este organizat în cadrul proiectului „Iași, orașul studenției tale. Porți deschise la universitățile ieșene”, derulat de UAIC în parteneriat cu Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” și Primăria Municipiului Iași.

Grupurile organizate de elevi care vor dori să viziteze centrul universitar ieșean în perioada 21 - 25 aprilie vor putea să circule gratuit prin Iași pe „Traseul universitar”. La fiecare 70 - 90 de minute, din zona Gării Mari din Iași vor pleca două autobuze colate cu identitatea vizuală a evenimentului, destinate exclusiv proiectului „Iași, orașul studenției tale”, care vor avea opriri în stații predefinite și semnalate corespunzător în apropierea fiecărei instituții de învățământ superior. Autobuzele vor circula zilnic, începând cu ora 09.00, după un orar care să coincidă cu sosirea în gară a celor mai circulate rute feroviare care leagă Iașul de restul țării. „Traseul universitar” va fi unul circular, care pornește de la gară în două direcții, către Copou și către zona Tudor Vladimirescu, putând fi folosit astfel de către elevi ca pe un sistem „hop on / hop off”, ei având posibilitatea de a urca sau coborî la fiecare stație de pe traseu, în ambele direcții.

În fiecare stație, studenți voluntari ai celor cinci universități de stat din Iași îi vor îndruma pe elevi către sediile principale ale instituțiilor de învățământ superior. La gară va fi instalat un punct de informare, de unde vor porni toate grupurile de elevi; aici, aceștia vor primi o broșură care va conține informații despre universitățile din Iași, despre oportunitățile de cazare în campusuri, valorile burselor, cele mai importante obiective culturale ale Iașului, dar și de distracție, cât și cei mai importanți angajatori activi în capitala Moldovei. Totodată, la mijlocul broșurii, aceștia vor putea găsi o hartă cu toate stațiile de pe „Traseul universitar”, sediile instituțiilor de învățământ superior și principalele obiective culturale ale Iașului.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro