iulie, 2019

13iul12:00 am11:59 pmZi intensiva privata de Imago, pentru relatii semnificative

Mai mult

Detalii eveniment

Zi intensiva privata de Imago
“Dacă doi oameni se vor ajuta sa-si vindece relația, ei vor deveni vindecați. “ – Helen Lakelly Hunt
Aceasta zi este dedicata exclusiv relatiei voastre de cuplu. E o zi doar pentru voi, in care conectarea se petrece intens, alaturi de partenerul de cuplu si psihoterapeut sau alaturi de orice persoana semnificativa ( mama, tata, copil ), cu care iti doresti sa imbunatatesti/vindeci relatia.
Durata acestei zile intensive este de la 9.30 – 17.30, cu pauza de o ora, in jurul orei 13.00, in care va voi lasa sa luati pranzul impreuna, la un restaurant din apropiere.
Costul unei astfel de zile de conectare este 2000 Ron.
Aceasta calatorie este disponibila pentru orice cuplu, din orice zona a Romaniei, care isi doreste sa experimenteze, in sesiuni intensive, ce inseamna sa fii alaturi de partenerul tau, sa ramai conectat in conversatii dificile, sa inveti sa comunici ascultand pentru a intelege, nu pentru a raspunde si pe de alta parte, sa inveti o noua forma de a iubi, bazata pe neurostiinta si pe cercetarea aprofundata a relatiilor.
Studiile arata ca o conectare intensa si mai de durata, duce la o rescriere neuronala mai rapida si deci, la o imbunatatire relationala mai accelerata, astfel ca o sesiune intensiva poata sa aduca schimbari relevante in cuplul tau.
Te insoteste in aceasta experienta: Irina Rusu, psihoterapeut relational, cu formare in terapia Imago.
Inscrierea se face la numarul de telefon 0742350116.

Ora

(Sambata) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X