Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Workshops: Conversații dificile

27 IUL SAM

poster Workshops: Conversații dificile Iaşi

Ne apucăm de pilotat un program pe care-l credem noi, cel puțin interesant. Ne vom întinde pe câteva întâlniri gândite să nu depindă una de cealaltă, dar care împreună fac tematica aleasă mai clară și mai ușor implementabilă.

Pornind de la experiențele din trainingurile din companii și experiențele avute în grupurile de training de-a lungul timpului și inspirați de oameni precum Douglas Stone, Sheila Heen, Louise Evans, Gerard Collignon, Daniel Goleman, Dan Ariely și încă vreo câțiva ne-am apucat de construit un program care să fie util celor care comunică (adică tuturor, sperăm că se înțelege).

De fapt este vorba despre acele subiecte care sunt greu de abordat fie din cauza implicațiilor, fie din cauza persoanelor cu care urmează să discuți. Și putem aici lua ca exemplu discuția cu un șef agresiv sau cum spui că tu consideri că ai fost nedreptățit, că vrei o promovare, că vrei o mărire de salariu sau cum comunici rezultatele slabe ale unui coleg.

Cum gestionăm avantajos o relație? Relația cu copiii, cu părinții, cu vecinii, clienții, colegii, șefii, prietenii, angajații etc. Ce abilități de exprimare avem nevoie să dezvoltăm pentru o comunicare eficientă?

Dincolo de tehnici de comunicare asertivă și metode de a oferi feedback este vorba despre a înțelege ce face o conversație să devină dificilă și ce pot face pentru a reuși o comunicare eficientă.

Prima întâlnire se întâmplă pe 27 iulie și aveți detalii aici: https://crilia.ro/training/conversatii-dificile-i/

Întâlnirea numărul doi va fi pe 10 august și aveți detalii aici: https://crilia.ro/training/conversatii-dificile-ii/

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro