Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Workshop-uri de fotografie și noi ateliere Pro Image Kids pentru copiii și adolescenții din Iași

07 MAI DUM
-
24 IUN SAM
2017

poster Workshop-uri de fotografie și noi ateliere Pro Image Kids pentru copiii și adolescenții din Iași Iaşi

Este o iluzie că fotografiile se fac cu aparatele de fotografiat. Ele se fac cu ochiul, inima și mintea”, afirma Henry Cartier-Bresson, emblematicul fotograf care a ridicat fotojurnalismul la rang de artă. Nu este suficient să ai o cameră foto sau un telefon mobil înzestrat și cu cameră foto. Imaginea înseamnă emoţie, moment, amintire, mărturie, poate schimba lumea, nu doar starea de spirit. Pentru că fotografia poate fi descoperită încă din copilărie, Pro Image Kids reia seria atelierelor pentru școlarii din Iași, cu vârste între 8 și 14 ani. Pentru absolvenții cursurilor Pro Image Kids și pentru adolescenții care îndrăgesc pixelii debutează seria unor workshop-uri și ture foto.

Astfel, începând cu 7 mai 2017, în fiecare duminică, în studioul foto Pro Image din Iași, copiii preocupați de fotografie îi pot desluși câteva taine sau pot experimenta tehnici noi. Opt întâlniri succesive, hoinăreli cu aparatele foto şi o expoziţie colectivă îi așteaptă pe micii fotografi din noile grupe denumite “Tilt & Shift” (școlarii între 8 și 10 ani) și “Fisheye” (școlarii între 11 și 14 ani).

Pasionații de fotografie ceva mai mari se pot înscrie la seria de workshop-uri și ture foto din iunie, iulie și august. Primele workshop-uri sunt dedicate fotografiei de portret și cea de peisaj.

Pro Image Kids are peste 60 de absolvenți ai atelierelor foto. Imaginile realizate de ei au alcătuit 7 expoziții colective. Micii artiști au participat, la ediția din 2014, a Festivalului Internațional de Fotografie “Photo Romania Festival” de la Cluj-Napoca, iar peste 10 premii au fost adjudicate, în ultimii patru ani, la competiția “Fotomaraton” patronată de Institutul Francez Iași.

Pentru ca prichindeii de acum să nu regrete când vor fi mari că nu au descoperit la timp fotografia, traineri le vor fi fotografii Pro Image. Fotojurnalismul, fotografia publicitară (beauty, fashion, produs, corporate), de eveniment, peisaj şi arhitectură se numără printre genurile care au consacrat agenția.

Înscrierile în grupele “Tilt & Shift” și “Fisheye”, dar și la workshop-uri și ture foto, se fac pe e-mail (cursfoto@proimage.ro) sau telefonic (0722.576.242). Informații suplimentare și imagini realizate de micii fotografi se găsesc pe www.kids.proimage.ro sau Facebook/Pro Image Kids.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro