Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Workshop: Management strategic în situații de criză

08 IUN SAM

poster Workshop: Management strategic în situații de criză Iaşi

‼️Economia se pregătește din nou de vremuri tulburi și instabilitate financiară. Tu cum te pregătești pentru businessul din care faci parte? Cum poți să te asiguri că eventualele turbulențe nu vor afecta negativ parcursul afacerii tale? Cum poți să folosești oportunitățile unei “ierni” economice?
Te invităm la workshopul de management strategic pentru ca 
1. Să construim împreună 1-3 scenarii de plan de acțiune și decizii strategice pentru atingerea obiectivelor de business revizuite în condiții de criză și instabilitate financiară.
2. Să analizăm care sunt cele mai potrivite decizii strategice pentru afacerea ta (sau a afacerii din care faci parte).
3. Să analizăm opinii, factori de succes, indicatori cheie și tendințe ce inflențează direcția de dezvoltare strategică a afacerii tale (sau a afacerii din care faci parte).
În plus, poți beneficia de consultanță gratuită pentru elaborarea unei microstrategii pentru firma ta care include: asistență de business pentru a putea explora noi piețe cu produsele existente, dar a crea parteneriate internaționale durabile, sprijin pentru a-ți creștie expunerea prin lansarea unui produs sau serviciu nou.
CUM TE ÎNSCRII LA WORKSHOP?
Completează formularul de înscriere aici: http://bit.ly/workshop-ne și trimite-ne documentele obligatorii pe adresa: comunicare@civitta.ro.
1. Anexa 1 – cerere de inscriere;
2. Anexa 2 – FIGT;
3. Anexa 3 - declaratie dubla finanțare;
4. Anexa 4 - declaratie evitare incompatibilitate;
5. Anexa 5 - declaratie date caracter personal;
6. Anexa 6 – adeverința angajat (daca esti angajat in pozitie de conducere in cadrul unei firmă, daca esti antreprenor, trimite-ne o copie a certificatului constatator al firmei tale).
CÂT COSTĂ PARTICIPAREA LA WORKSHOP?
PARTICIPAREA LA WORKSHOP este GRATUITĂ. Workshopul face parte din programul ScaleUp - Performanță în Inovare și Competitivitate, implementat de Civitta România și cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
Persoanele din alte orașe sau localități din județele de Nord Est a României beneficiază de cazare și transport GRATUIT.
CÂND VA AVEA LOC:
8 iunie, 2019
UNDE:
Iași
DESPRE TRAINER:
Florin Ghindă
Fondator RomâniaPozitivă.ro
Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006.
Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding.
Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro