Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Workshop intensiv de bandajare kinesiologică

22 APR SAM
2017

poster Workshop intensiv de bandajare kinesiologică Iaşi

Asociația Studenților Bioingineri și TOPKINETO Recuperare Medicalăanunță un workshop cu adevărat intens dedicat studenților, masterazilor și absolvenților de BFKT! Practică, practică, practică! Pentru a te bucura de indicațiile trainerului grupul de lucru va fi limitat la 16 cursanți. 

Unde și când se va desfășura cursul practic?

Sâmbătă - 22 aprilie 2017
Interval orar 09:00 - 19:00
Cabinetul TOPKINETO, Str. Nicolae Iorga 51C, Iași

Vrei să îți îmbogățești lista de aptitudini și să devii mai aproape de un specialist complet? Vrei să înveți o tehnică nouă și renumită internațional într-o manieră practică și onestă, fără exagerări comerciale, de la un trainer acreditat ANC cu o experiență de 8 ani în bandajări? Atunci acest curs este pentru tine.

Cât costă și ce primești?

Informațiile, învățarea și aprofundarea tehnicii te vor costa: 
* 600 de lei - non-membru
* DOAR 400 de lei - membru ASB (Asociatia Studentilor Bioingineri)

Primești manualul de pe care îți vei putea mereu reîmprospăta cunoștințele și suficiente benzi încât să poți repeta până la perfecțiune. La final, diploma de absolvire îți va fi înmânată chiar de trainerul Alexandru Lefter Kinetoterapeut, formator ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări), fondator TOPKINETO și kinetoterapeut cu 8 ani de experiență clinică în aplicarea benzilor kinesiologice. Află mai multe despre trainer aici:http://www.topkineto.ro/index/index/content_id/21/menu_id/27

Pentru că știm că vrei mai multe detalii, își vom răspunde la încă 2 întrebări.

1. Ce este un workshop? 

Un workshop este un atelier, deci practică, practică, practică. Este un loc unde primează creativitatea și mai ales colaborarea între participanți cu interese comune, în vederea obținerii de rezultate concrete și solide. Atelierul nostru "de creație", situat într-un cabinet de recuperare medicală real, prin natura sa reprezintă un loc sau un grup orientat în special spre partea practică a unei tehnici sau metode și mai ales orientat spre deprinderea sau îmbunătățirea unor aptitudini și abilități noi. 

Workshopul de față este dedicat învățării practice cu aport de informație bazată pe experiențe reale, fără exagerări comerciale, a metodei bandajelor kinesiologice. 

2. Ce și cum vei învăța ?

Împreună cu trainerul, vor fi învățate principiile care stau la baza acestei utile metode, când, cum și de ce se aplică banda kinesiologică și vor fi elucidate miturile construite în jurul acesteia, pentru a putea duce mai departe informația în modul cel mai corect față de pacienți. Toate acestea prin încercări și dezvoltare practică! 

Acest curs practic se va desfășura pe durata zilei de 22 aprilie, timp în care vor fi aplicate bandaje pe întregul corp, pentru afecțiuni specifice ale gâtului, umerilor, brațelor, cotului, mâinilor și degetelor, spatelui, coastelor, abdomenului, feselor, genunchilor, gambelor, gleznelor și picioarelor. 

Modalități de plată:
Suma integrala poate fi achitată în numerar la sediul ASB sau prin transfer bancar în contul de mai jos:

IBAN: RO94INGB0000999904946704
Banca: INGB CENTRALA

cu mențiunea "Workshop Iasi", până pe 19 aprilie 2017.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro