Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

WithOUT Patterns

22 MAR JOI
2018

poster WithOUT Patterns Iaşi

Ediția a VIII-a a proiectului PR OUTLooK se apropie cu pași repezi.

De data aceasta proiectul impresionează prin alegerea unui speaker de origine mexicană, numit Joaquin Bonilla, director de creație la agenția Wunderman. Firea lui nonconformistă se pliază perfect pe tema proiectului din acest an, „The unconventional advertising”. După cum îi spune și titlul „withOUT patterns”, scopul conferinței este de a ieși din tipare și de a da frâu liber imaginației și ideilor mărețe. Sfaturile și experiența lui Joaquin ne vor fi de folos, întrucât vor prezenta o perspectivă inedită cu privire la lume și concepții. 

Conferința va avea loc la Casa Memorială „Vasile Pogor", Muzeul Național al Literaturii Române și va fi urmată de două workshop-uri la fel de nonconformiste, ce vor avea atât o parte practică cât și una interactivă. Primul dintre ele va avea ca temă Neuromarketing-ul și va fi susținut de Alina Ioana Petrea, digital project manager în cadrul agenției Grapefruit, iar cel de-al doilea workshop se va învârti în jurul publicității „Out of home” și va fi susținut de Adina Bădăluță, OOH specialist WINK.

Așadar, pe 22 martie, începând cu ora 10:00, va avea loc cea de-a VIII-a ediție a proiectului, prin intermediul căreia studenții vor avea contact cu o perspectivă nouă a publicității. Evenimentul va asigura asimilarea de noi informații privind zona abordată și va încânta participanții cu surprize frumoase.

Înscrierile se fac prin completarea acestui formular: http://bit.ly/2FGacL2

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro