iunie, 2019

25iun12:00 am11:59 pmWebinar: Cum sa comunici cu oameni care nu-ți plac?

Mai mult

Detalii eveniment

Oricât de mult se promovează starea de „zen” și de acceptare și înțelegere din jurul nostru, tot se mai găsește cineva care să ne calce pe bătături.
De fapt, haideți să fim onești și, excepție făcând situația în care sunteți călugări budiști, să recunoaștem că ni se întâmplă mai rar sau mai des să dăm peste oameni care nu ne plac. Și de multe ori nu ne plac, nu pentru că ar fi niște oameni răi, ci dimpotrivă sunt iubiți și admirați de ceilalți. Și dacă de multe ori pot spune STOP unei relații (personale sau profesionale) cu un om pe care nu-l plac, uneori nu pot să o fac. Uneori sunt nevoit să interacționez cu acea persoană.
Poate fi un coleg de muncă, o persoană care vine la pachet cu un prieten drag, un membru al familiei (mai ales prin alianță wink-wink). Ce fac? Cum îmi fac totuși viața mai frumoasă?
Renunțăm la varianta ideală și ușor utopică din punctul nostru de vedere, în care persoana pe care nu o plac brusc și dintr-o dată se schimbă și începe să-mi placă.
Nu mințim, e nevoie de muncă și, din păcate, tot tu trebuie să muncești. Consolarea este că, în final tot ție îți va fi mai bine în interacțiunea cu acești oameni.
Ar fi minunat dacă ai putea să participi live, să poți adresa întrebări și să-ți clarifici ție niște lucruri, dar dacă nu reușești, să știi că vei avea acces la înregistrare.
Concret, ce vom aborda la webinar:
– Înțelege de ce nu-ți plac anumiți oameni!
– Cum mă apăr de atacuri personale?
– Tehnici concrete de a interacționa cu persoanele dificile
Ar trebui să participi la acest webinar dacă:
– Ai adunat o anumită doză de frustrare din cauza unor oameni din jurul tău
– Ți se întâmplă frecvent să nu știi cum să spui ce te deranjează
– Simți de multe ori că ești atacat și, uneori simți nevoia să ataci la rândul tău pentru a te proteja
Trainer: Crina Penteleychuk
Detalii și înscrieri: https://crilia.ro/training/cum-comunici-cu-oameni-care-nu-ti-plac/

Ora

(Marti) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X