Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Vernisaj InZIDerabilii

26 OCT SAM

poster Vernisaj InZIDerabilii Iaşi

Vă invităm la vernisajul expoziţiei de picturi murale, pe 26 octombrie, în intervalul orar 15:00 - 16:00; din cadrul proiectului InZIDerabilii – cartierul Apărătorii Patriei/Dallas, splai Bahlui, Iași 700259 (coordonatele: 47.162586, 27.555849)
“Expoziţia” prezintă cel mai recent proiect al artistului stradal HarceaPacea: o serie de picture murale care abordează la nivel vizual problematica excluziunii sociale la care sunt expuși locuitorii cartierului Apărătorii Patriei (cunoscut popular ca Dallas). Zidul din cartierul Apărătorii Patriei are o dublă valență: pe de o parte este un dig anti inundații, pe de altă parte este o barieră fizică și vizuală între cartier și restul orașului, clădit pe o linie subțire dintre sistematizare verticală și segregare socială. La pictarea zidului au contribuit și alți artisti: Robert RO, Kaps Crew, Mihaela Neli Paval Visual Art, Monica Ivan - Digital & Traditional Art, Bea Hopes, Goes, Snek, Rov și Kore.
În cadrul vernisajului, vă invităm să păşiţi de pe piedestalul privilegiului, către partea mai puțin favorizată a Iașului, având posibilitatea de a o cunoaște într-un cadru non-formal, prietenos și inovativ.
Finanțator: Administrația Fondului Cultural Național

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro