Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Vernisaj Expoziție de pictură „Flori Tămăduitoare” Otilia Eva

23 IUN VIN
-
19 IUL MIE
2017

poster Vernisaj Expoziție de pictură „Flori Tămăduitoare” Otilia Eva Iaşi

În perioada 23 iunie - 19 iulie 2017, lucrările expoziției de pictură „Flori tămăduitoare” ale artistei Otilia Eva vor urca pe simezele Galeriei Regale de Artă a Ateneului. Expoziția artistei, membră a Clubului Regal al Medicilor din România este cea de-a treia ce poposește în Galerie, succedându-le pe cea a A.S.R. Principesa Sofia a României, cu expoziția de fotografie intitulată „Elementele naturii” și „Regele Mihai, o copilărie fericită”, expoziție organizată de Asociația „România Culturală”.

Cuprinzând un număr impresionant de 50 de tablouri, colecția de pictură „Flori tămăduitoare” este la a doua expoziție semnată de către doamna doctor Otilia Eva.

Tablourile sunt realizate într-o tehnică mixtă: cuțit și penson, atât pastel cât și ulei pe pânză, împresionând printr-un simț al culorii, ce reușește sa transpună emoția pe pânză într-o manieră personală.

Ateneul din Iași vă invită vineri, 23 iunie, la ora 18.00 în Foaier la vernisajul expoziției de pictură „Flori tămăduitoare” semnată de artistei Otilia Eva.
Intrarea liberă.

#HaiLaAteneu

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro