Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Vals Vienez - Modul Special

20 OCT VIN
2017

poster Vals Vienez - Modul Special Iaşi

Pătrunde alături de noi în lumea plină de eleganță a valsului! Ți-am pregătit un modul special în care vei trece de la pași de bază specifici valsului la figuri complexe, spectaculoase, pe care le poți aplica în dansul tău. Fie că te pregătești pentru dansul mirilor sau doar vrei să înveți să plutești pe ringul de dans, te așteptăm la curs. 
Pentru acest modul Dance Energy Social are plăcerea să colaboreze cuCiprian Diaconu, instructor ieșean cu vastă experiență și unul dintre cei mai eleganți dansatori.

Modulul include 8 ședințe, care se vor desfășura pe parcursul a 2 luni. Ne întâlnim în fiecare VINERI ora 18.00-19:00.

START 20 octombrie, ora 18:00

Preț modul: 100 lei (include 8 ședințe de dans)
Preț pe ședință: 15 lei

Echipament: Cursurile de dans nu necesită un echipament special, însă recomandăm încălţăminte de schimb. Pe măsură ce avansați, doamnele pot încerca pantofi cu toc.

Ce mai trebuie să ştii?
Înscrierile se fac în perioada 1-19 octombrie prin mesaj privat către Dance Energy Social sau Alexandra Largu sau la numărul de telefon 0743630533.

Pentru a asigura maximum de confort, limităm numărul de participanți la curs la 20. Astfel avem 10 locuri pentru femei și 10 pentru bărbați. Acceptăm maxim 5 persoane peste numărul limită.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro