Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Trezirea Feminitatii - seri de terapie pentru femei

15 IUL LUN

poster Trezirea Feminitatii - seri de terapie pentru femei Iaşi

TREZIREA FEMINITATII
seri de terapie pentru femei

Foarte multe femei nu isi pot da voie sa se bucure de propria feminitate, sa o manifeste in viata lor, sa traiasca pe deplin relatia cu partenerul, sa fie libere, creative si spontane. Chiar si cele mai sociabile la prima vedere, cand ajung in relatiile de cuplu cu un barbat, este posibil sa simta rigiditate, disconfort, iar in intimitate pot simti o anumita inhibitie a energiei sexuale, chiar daca isi doresc foarte mult acea relatie.

Uneori, ajungem sa ne adancim cu totul in rolul de mama si uitam de femeia care suntem. Insa, copiii nostri invata din ce vad la noi despre feminitate si despre relationarea dintre feminin si masculin. "Lectiile" pe care le predam astfel inconstient, pot influenta fericirea lor de mai tarziu.

Adesea, acest lucru se datoreaza ideii preluate din familie sau din societate conform careia sexualitatea sau sexul este ceva "murdar", "rusinos", "interzis" sau "scarbos". Alteori, retinerea femeii poate veni din imaginea negativa pe care si-a format-o in timp despre sine ca femeie, despre corpul ei sau despre barbat, in general. Este foarte greu sa ramana deschisa fata de partener, mai ales cand modelul si energia feminina transmisa de catre femeile din familia de origine (mama, bunica etc) a fost de neincredere, frica, furie sau chiar ura fata de barbat.

Oricare ar fi radacina dificultatii in raport cu propria sexualitate, femeia va transmite intr-un fel sau altul aceasta suferinta si copiilor ei, mai ales fetelor sale (dar nu numai). De aceea, atunci cand femeia isi vindeca, elibereaza si manifesta intr-un mod echilibrat feminitatea si sexualitatea din interiorul sau, o poate ajuta atat pe ea insasi, cat si pe copiii sai si cei care vor mai urma.

Daca te regasesti si tu in unele aspecte de mai sus, te asteptam cu drag la acest program de terapie de grup pentru femei, ce se va desfasura pe parcursul a 12 intalniri sapatamanale, in fiecare luni intre orele 18,30 - 20,30. Prima întâlnire va avea loc pe 20 mai 2019.

Impreuna cu alte femei, vom lucra in mod experiential pentru a explora si (re)crea legatura cu propriul corp, cu propria feminitate si sexualitate prin diferite metode: miscare autentica, dans, constientizare corporala, arheologie somatica si eliberare emotionala, constelatii familiale, practici taoiste pentru sanatate sexuala, aromaterapie, meditatii vindecatoare, desen, impartasire si sutinere reciproca.

In urma acestui program ai posibilitatea:
- sa te reconectezi si te imprietenesti mai mult cu propriul corp si sa inveti sa il asculti cu atentie
- sa ințelegi mai bine radacinile dificultatilor tale cu privire la sexualitate
- sa inveti sa-ti exprimi constructiv emoțiile, sa le accepti si sa le eliberezi
- sa simti energia sexuala din tine si sa te bucuri mai mult de ea
- sa iti insusesti practici de (re)conectare cu propria feminitate si sa o manifesti intr-un mod mai echilibrat.

Cine sustine acest grup?

Alina FLOREA
- Psihoterapeut cu specializare in Psihosexologie, Psihosomatica si in Psihoterapia prin Miscare si Dans
- Terapeut specializat in Terapii corporale si in Practici pentru Sanatate Intima Feminina
- Psihoterapeut de Cuplu si Familie, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania

Pretul: 50 lei/ sedinta/ persoana

Te poti inscrie la acest grup de terapie pentru femei pana pe 15 mai, printr-un mesaj pe adresa centrul.dianthis@gmail.com sau la telefon 0758.317790. Sunt doar 10 locuri disponibile, in ordinea inscrierii.

Persoanele inscrise vor fi programate pentru o scurta discutie individuala gratuita pana la data primei intalniri cu grupul mare (20 mai). Sedintele de terapie vor avea loc la Centrul Dianthis din Iasi (str Brandusa 2, zona Podul de Fier).

Pentru a crea impreuna un context cat mai continator, de sustinere reciproca, incredere si siguranta in grup, este foarte importanta participarea fiecarei persoane (pe cat este posibil) la toate cele 12 sedinte de terapie (cu exceptia concediilor).

Te asteptam cu drag!

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro