Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Trekking in Muntii Ciucas

24 IAN VIN
-
26 IAN DUM
2020

poster Trekking in Muntii Ciucas Iaşi

La sfârșit de ianuarie va invitam într-o călătorie de iarnă adevărata pe munte, într-unul din cele mai frumoase locuri din România – masivul Ciucaș.
Peisaje de iarnă uimitoare, păduri de brazi, o cabana foarte confortabilă și prieteni noi – mai multe ne așteaptă timp de 3 zile pline.

Masivul Ciucaș se află în zona Carpaților de Curbură (aproape de Brașov), prezentând peisaje extrem de pitorești și totodată accesibile. În cadrul acestor zile vom ajunge si pe cel mai înalt vârf – Ciucaș – 1954 m.

Pe lângă drumetii și trasee pe rachete de zăpada, vom avea și activități de instruire sau reîmprospătare a cunoștințelor în domeniul nivologiei și a căutării victimelor în avalanșă.

Evenimentul este destinat adulților.

Pentru mai multe detalii (program, echipament necesar, preț) nu uitați sa ne trimiteți un mesaj pe Messenger Carpathis sau telefon 0749.764.394 Costel (Lider Montan Internațional, Ghid Montan autorizat – membru activ în Societatea Ghizilor și Liderilor Montani).

#carpathis, #turaCiucas, #drumetieadulti, #mountainleader, #calatorinRomania, #outdoorhikking, #outdoorguide, #showshoeing

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro