noiembrie, 2019

07noi(noi 7)12:00 am08(noi 8)11:59 pmTRAINING: People Skills

Mai mult

Detalii eveniment

People skills
Arta interacțiunii cu oamenii – înțelege-i și comunică mai bine cu ei
Un program bazat pe teoria Process Communication Model® al lui Taibi Kahler*
Cine spune că e ușor cu oamenii, ori mănâncă „ciomperci” (aka bulls**t) ori n-a lucrat în viața lui cu oamenii!
Pentru că suntem mulți-mulți oameni și fiecare avem miliardele noastre de mici experiențe personale diferite, evident, că suntem diferiți. Cu unii oameni ne potrivim repede, ne dăm seama că suntem pe aceeași undă și nici nu trebuie să facem cine știe ce efort pentru a avea o comunicare eficientă.
Cu alții însă, treburile sunt un pic mai complicate. Parcă sunt ilogici uneori. Am nevoie să îmi adun ceva energie pentru a putea interacționa cu ei. Deseori sunt antipatici. Uneori mă agasează simpla lor prezență. Și dacă pot, îi evit.

De regulă, așa ne alegem prietenii și oamenii cu care interacționăm des: pe bază de „potrivire”. E un lucru pe care îl facem instinctiv. Sunt lucruri pe care le „simțim” atunci când interacționăm cu oameni și știm dacă sunt sau nu potriviți cu noi. Și e minunat că facem asta, pentru că e dreptul nostru să ne alegem oamenii cu care ne înconjurăm, nu? Dap.

Dar uneori nu poți alege tu cu cine lucrezi. Uneori, pur și simplu trebuie să lucrezi cu tot felul de oameni. Și e și mai provocator când conduci un grup de oameni care, evident, sunt diferiți.

În cadrul trainingului vor fi discutate noțiuni din teoria Process Communication Model® al lui Taibi Kahler*, trainerul aflându-se în proces de certificare internațională.

Dr. Taibi Kahler este un psiholog clinician care a dezvoltat acest model în anii ’70 bazat pe studiile detaliate ale tiparelor comportamentale la oameni.

Deși dezvoltat acum aproape 50 de ani, modelul este unul care face lumină în ceea ce privește interacțiunea între oameni, nevoile lor psihologice, canale preferate de comunicare, drivere, ducând la înțelegerea mai bună a propriei persoane și a celor din jur.

Modelul este folosit și în cadrul NASA pentru selecția și pregătirea astronauților și de el au beneficiat oameni din întreaga lume, printre care și Bill Clinton, fostul președinte SUA, care spune despre Taibi Kahler că „este un geniu și știe mai multe despre dinamica personalității decât oricine altcineva”.

Detalii și înscrieri: https://crilia.ro/training/people-skills/
______________
*Participanții la acest training vor putea beneficia, începând cu ianuarie 2020, de DISCOUNT în aplicarea și interpretarea testului care să le identifice tipul de personalitate

Ora

7 (Joi) 12:00 am - 8 (Vineri) 11:59 pm

Lasă un răspuns

X