Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Trăim Mai Bine

08 DEC VIN
2017

poster Trăim Mai Bine Iaşi

Au trecut 4 ani de când am lansat la Iași primul spațiu de consum sustenabil și prima întreprindere socială de tip bistro din România. Vă așteptăm vineri, 8 decembrie, începând cu ora 19.00, pentru a petrece împreună seara pe care o dedicăm nouă (da, ne referim și la voi, dragi cititori), tuturor celor care facem din CUIB un proiect cu impact pozitiv. 

Incubarea de inițiative bune și oferirea unor alternative cotidiene pentru un trai durabil, aspecte care creionează activitatea CUIB, fac parte din misiunea asumată încă de la începuturile Asociației Mai Bine

Aniversarea este și un bun prilej pentru a măsura impactul acțiunilor noastre, așadar suntem puși pe analize și calcule și abia așteptăm să vă împărtășim rezultatele. Veți putea afla curiozități din „bucătăria” noastră și să cunoașteți întreaga echipă CUIB și o parte din furnizorii și partenerii noștri, fără de care nu am putea găti #revoluțiadinfarfurie de zi cu zi.

Cel Visător va fi alături de noi pentru a ne alinta suav simțul auditiv, iar noi ne vom ocupa de încântarea celorlalte simțuri, așa cum v-am obișnuit.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro