Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

The Pink "Thing"

07 DEC VIN
2018

poster The Pink

* Tu când ți-ai făcut ultima dată testul Papanicolau? 
* Dar mama ta o mamografie?
The Pink "Thing" este o campanie de conștientizare și prevenție a cancerului de sân și col uterin ce își dorește să contribuie la scăderea numărului de decese cauzate de către acestea. 
România se situează pe primul loc în Europa în ceea ce privește mortalitatea cauzată de cancerul de sân și col uterin în rândul femeilor. La fiecare 6 ore, o femeie moare din cauza acestui diagnostic. 
În cazul depistării precoce, rata de supraviețuire se ridică la 80%.
Ce trebuie să faci? 
* Informează-te! Este gratuit!
* Testează-te! Este gratuit! 
Programul național de screening este pentru tine!
Mergi la medicul de familie, cere trimiterea și programează-te pentru investigații. Chiar dacă nu ești asigurată medical, beneficiezi de testarea gratuită. 
Ia-ți mama/ sora/ bunica/ mătușa, etc. de mână și împreună mergeți și testați-vă. Dacă ai peste 40 de ani, fă-ți și o mamografie.

Și pentru că aceasta campanie este pentru tine - FEMEIE - pentru curajul tău, pentru grija ta, noi te vom răsplăti. Fii una dintre cele 100 de femei ambasador, care vor avea un loc GRATUIT la Gala "The Pink "Thing" din luna decembrie, alături de persoana cu care ai fost la testare.
Informații despre program, surprize, cadouri și eveniment, vor fi făcute public pe parcursul întregii campanii. Pentru asta, nu uita să ne urmăresti.
Si cel mai important, răspunde-ți la o întrebare simplă:

TU CÂND ȚI-AI FĂCUT ULTIMA DATĂ TESTUL?

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro