Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

TexpoArt, 2017

01 NOV MIE
-
29 NOV MIE
2017

poster TexpoArt, 2017 Iaşi

În esenţă, mişcarea TexpoArt reprezintă un grup de artiști locali, cadre didactice ale Universităţii Naţionale de Arte „George Enescu” Iaşi, absolvenți, artiști plastici membrii ai Uniunii Artiştilor Plastici din România, filiala Iaşi ce au condus, prin activitatea lor, la o deschidere internaţională de bun augur. 

Trienala Internațională de Artă Textilă TexpoArt este un eveniment expozițional de anvergură ce reuneşte pe simezele ieşene lucrări textile ale artiştilor de pe toate continentele. Începând cu anul 2008, mişcarea TexpoArt a devenit o manifestare internaţională. Ediţiile din 2008, 2011 și 2014 au înregistratparticipanţi din peste 20 de ţări, care au expus la Iaşi fără restricţii de tehnică sau tematică.


           În acest an, Trienala Internațională de Artă Textilă TexpoArt a ajuns la cea de-a patra ediție la care participă peste 100 de artiști din 23 de țări.

Patronată de Universitatea Națională de Arte „G. Enesu” Iași și Uniunea Artiștilor Plastici din Romania filiala Iași, găzduită în luna Noiembrie în sălile de expoziții ale monumentalei Case Balș de pe strada Cuza Vodă, evenimentul prilejuiește o amplă trecere în revistă a artei textile contemporane ca evoluție a modalităților de expresie plastică și ca formule conceptuale.

Organizator: Universitatea Națională de Arte „G. Enesu” Iași

Perioada: 1 Noiembrie - 29 Noiembrie 2017.

Prezintă criticii de artă: Prof. Rr. Petru Bejan  şi Dr. Maria Bilașevschi

Locație: Galeria Universitas - Casa Balș, str. Cuza Voda nr. 29

Curator / coordonare:  prof. univ. Miruna Haşegan

Membrii: conf. univ. Cornelia Brustureanu, lector univ. Ecaterina Marghidan, lector univ. Cristina Hârţescu, lector univ. Mădălina Vieriu, Cristina Sasu, Hodoroabă Raluca, Neica Adriana

 

Tel.: +004.0745641433;  

Mail: ina_marghidan@yahoo.com

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro