Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Terapie Bowen pentru burtici, mămici, bebeluși și nu numai!

13 IUL SAM

poster Terapie Bowen pentru burtici, mămici, bebeluși și nu numai! Iaşi

Sunt Ecaterina Ciureanu și am devenit terapeut Bowen după ce am experimentat eu însămi beneficiile acestei terapii.
Ca mamă , stiu cât de multe schimbări apar în corpul femeii odată cu nașterea și maternitatea dar și cât de important este pentru bebeluș să aibă o adaptare lină și blândă la mediu. Tocmai de aceea, îmi doresc să iți prezint tehnica Bowen și cum poate ajuta atât mama cât și copilul.
Și unde să fie loc mai bun pentru aceasta prezentare decât la Ergonomice, un loc unde mămicile și bebelușii se simți că acasă.
Iți las mai jos câteva detalii despre tehnica Bowen și te aștept să ne întâlnim sâmbăta, 13 iulie, de la ora 10.
Întâlnirea are scop de prezentare și este cu access gratuit!
Bowen este cea mai simplă și eficientă terapie alternativă a prezentului, extrem de profundă, dar și delicată în același timp și are la baza teoria conform căreia organismul în stare de relaxare totală, își activează abilitatea de a rezolva orice problema a corpului și a minții prin readucerea acestora în echilibru și armonie.
Când se recomandă GRAVIDELOR terapie Bowen ?Atunci când acestea prezintă diverse probleme de sănătate cronice sau acute prezente dinaintea sarcinii, disconfort apărut în sarcină(ex. dureri de spate, insomnie, migrene s.a.m.d), uneori chiar probleme ale sarcinii (ex. bebelușul nu s-a întors cu capul în jos pentru naștere, probleme ale placentei etc.) sau pur și simplu pentru pregătirea organismului în vederea unei nașteri ușoare.
Cum ajută ședințele de terapie Bowen în cazul proaspetelor MĂMICI? Efectuate în primele zile după nașterea vaginală sau prin cezariană, ajută la recuperarea imediată a mamei, mai ales când proaspăta mămică resimte efectele secundare ale anesteziei cezariene/epidurale (dureri de cap, dureri de spate), prezintă disconfort la nivelul articulațiilor bazinului după nașterea vaginală (fenomen întâlnit la nașterea bebelușilor de dimensiuni mari) sau în situațiile în care apare depresia postnatală. Mai mult, ședințele de terapie Bowen ajută în stimularea lactației, iar mama vă învăța să își aplice singură procedura de terapie Bowen care stimulează producția de lapte.
Când se recomandă BEBELUȘILOR terapie Bowen? Încă din primele momente după naștere , în special celor care au suferit traume la naștere sau pentru bebelușii care au sistemul digestiv prematur/ subdezvoltat, în caz de colici, indigestie, balonare, gaze, constipație, agitație, astm, infecții respiratorii (viroză, răceli), torticolis, crampe musculare, canale lacrimale înfundate etc.Pe lângă afecțiunile prezentate, se recomandă terapie Bowen și înainte și după vaccinarea bebelușului. În acest mod se încurajează procesul de detoxifiere al organismului si se diminuează efectele secundare ale vaccinurilor. Rezultatele obținute prin terapie Bowen de cele mai multe ori se observă încă de la prima ședință de tratament, cu toate că mișcările sunt delicate și neinvazive astfel încât bebelușul nici nu realizează că este în terapie Bowen.

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Iaşi

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro